VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu får det fan vara nog

I fredags klickade jag hem två paket quick meal och en burk vitaminer från Bodustore och idag ska jag försöka hinna hämta ut paketet.

För att nu jävlar ska jag gå ner i vikt. Nu har jag inte tränat på en månad, sen jag slutade skolan och började jobba varje dag. Jag vet inte vart jag ska hitta tiden för träning när jag efter jobbet hämtar Amanda och är med henne varje dag. Men när hon åker till landet imorgon ska jag passa på att träna.

Finns det någon ensamstående mamma/papa på heltid som får tid för tränaing? Hur gör ni?


Kommentarer


  1. Therese 05/07/2011 on 11:16 Svara

    Jag har också gett mig den på att komma igång ordentligt nu medan barnen är borta. Kan tipsa om träning på Sats. De har MiniSats där man kan lämna barnen i en ”lekhörna” medan man tränar ett pass. Jag hade min minsta där förra året medan jag tränade och han tyckte det var jätteroligt och personalen var toppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna