VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första avklarad

Jag har tänkt att jag ska börja springa, skrev nog det i ett tidigare inlägg. Min kondis är sämst och det ska det bli ändring på. Appen som jag har laddat ner heter Couch to 5K. Syftet med den är att den ska coacha dig till att nå målet 5 kilometer på 9 veckor. Tyckte faktiskt att den var bra. man kan gå in och se hur programmet ser ut, man ska träna tre gånger i veckan. Första träningen idag  gick jag först i fem minuter som är uppvärmningen, sen ska man varva 6o sekunders joggning och sen 90 sekunder promenad i 20 minuter och sen var det 5 minuters promenad för att varva ner. De tre första träningarna ser ut såhär.

Vet inte när jag hinner med nästa träning, hoppas imorgon om Amandas pappa hämtar henne. Annars så blir det nog på söndag.

bloglovin


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna