VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En stund i parken

Idag efter förskolan åkte vi till en park. Fast jag hämtade Amanda klockan 15 så hade solen redan börjat gå ner. Jag hade packat med mig en ryggsäck med lite hett vatten i en termos, kor, korvbröd, ketchup, gurka, papper mm. Vi kokade lite korv när vi kom dit och det var riktigt gott att äta ute i kylan. Sen gick vi upp i en liten skog och hängde upp sex talgbollar i ett litet träd. Det såg nästa ut som julgranspynt. Sen gungade Amanda en stund innan vi gick hem.

När jag hämtade henne så hade hon lekt under rutschkanan i geggan så hennes vantar var HELT geggiga, eftersom att personalen stoppade in dom i torkskåpet så där så var det torr geggamoja. Dom kunde hon inte ha och därför kunde vi inte stanna så länge i parken för att jag inte ville att hon skulle frysa.

Mycket mysigt var det och det ska vi göra om, fast lite tidigare på dagen så att solen är framme.


Kommentarer


  1. brittabloggar 02/02/2011 on 20:36 Svara

    Fina bilder!

  2. brittabloggar 02/02/2011 on 20:36 Svara

    Fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna