VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma med Amanda

Idag är jag hemma med Amanda för att hennes förskola är stängd för planeringsdag. Jag har egentligen skola idag men kommer tyvärr att missa det. Även fast förskolan är stängd så har dom en avdelning öppen med vikarier som barnen känner. Eftersom att jag visste att jag har skola idag så anmälde jag hennes närvaro för idag, men sen så flyttade min kompis hit och hon skulle vara med Amanda dom timmarna jag var i skolan och då ringde jag för att säga att jag hade fixat barnvakt och att Amanda inte behövde komma, men så flyttade min kompis tillbaka till Lerum i förra veckan lite oväntat och när jag då ringde till cheferna för att säga att Amanda behövde komma så var det försent. Så jag missar skolan, känns inte så kul så här i början, det är andra lektionen, men, men.

Istället ska vi åka till ett lekland här i närheten.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna