VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Simskola

Det gick jätte bra på simskolan idag, över förväntan måste jag säga. Amanda är så himla blyg och det brukar ta ett tag för henne att komma igång men det gick bra idag. Vi kom försent eftersom att tunnelbanan stannade, vet inte varför, men när vi gick i vattnet kom en ”fröken” fram till oss och förklarade vad vi missade föra gången och visade Amanda vad hon kunde börja träna på. Sen var hon med hela tiden och gjorde mycket bra ifrån sig måste jag få säga. Se det ska bli riktigt kul med simskola den här våren, hoppas bara hon vågar doppa huvudet snart och slappnar av lite till.

Efter badet gick vi in i en jätte mysig leksaksaffär som ligger på samma gata på Kungsholmen. Den var fylld med fina leksaker och inte de här vanliga plastiga som finns i alla stora leksaksaffärerna. Jag köpte en pennvässare och ett paket med många blyertspennor till amanda så hon har när hon ska skriva i sina pysselböcker. Sen så ville hon ha ett litet häfte med en flicka på och lite olika klistermärkes kläder som man kunde ta på och ta av på flickan.

Sen tog vi bussen till T- centralen och gick in på Åhléns och fikade. Jag beställde varm choklad, och då frågar han mig vilken sorts jag vill ha, och där fanns glasburkar med vit choklad, vanlig och mörk choklad. Jag valde vit till mig och vanlig till Amanda och det smakade jätte gott.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna