VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjuklingar

Amanda har ju haft feber i veckan men sen har hon varit feberfri fast ganska förkyld. Igår nös hon hela dagen och sa att hon hade ont i halsen. Idag tempade jag henne och hon har feber igen, är superförkyld och säger att hon har ont i halsen. Nu åt hon lite ris och drack vatten och nu ska vi gå och lägga oss och vila en stund.

Själv är jag förkyld, i förrgår och igår hade jag ganska ont i kroppen. I fredags orkade jag inte så mycket mer än att ligga i sängen och när jag vaknade igår kändes det likandant, tills min kompis Jojo sa att jag skulle ta en ipren. Den gjorde verkligen underverk, jag tar ju aldrig några tabletter så jag kom inte på själv att jag skulle ta något, men sen så mådde jag bra hela dagen. Nu har jag lite ont i kroppen, men det kanske går över efter vilan.

När jag började skriva det här satt Amanda i min säng och grät för att hon inte ville sova, jag sa att jag kommer och sen blev det tyst. Nu gick jag in och tittade och hon har redan somnat. Jag ska lägga henne till rätta och hoppa in i sängen jag med.

På tisdag börjar hennes simskola och det ser inte så ljust ut för henne om hon har feber idag. Tråkigt att hon kommer att missa sin första dag. Jag har skola på tisdag och det är nästsista gången innan den kursen slutar, sen veckan efter så börjar jag Barn och ungdomsvetenskap II.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna