VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det här med alkoholfri jul

Der här med alkoholfri jul har jag funderat en del på. Det har ju lyfts upp en del på olika ställen och jag har först tänkt men vadå alkoholfri jul? Men ju mer jag har tänkt på det så har jag kommit fram till att det finns många barn och även vuxna där ute som inte har samma underbara minnen som jag har om julen. Tänk vad mycket barn som faktiskt får en jätte dålig jul på grund av att deras föräldrar dricker för mycket, för att jag tycker inte att det är något fel att dricka men man ska inte dricka så mycket att man blir full och förstör julen för sina eller någon annans barn.

Jag kan faktiskt inte tänka mig hur det måste kännas, men det jag känner är en liten sorg bara över tanken. Tack vara mina föräldrar har jag och min bror riktigt fina minnen från julfirande, vilka vi kunde skratta åt idag.

Det ända jag kan säga om det här med alkoholfri jul är att om man vet att man har svårt att sluta så är det lika bra att köra med alkoholfritt för att barnen, som är det viktigaste vi har, ska få ett underbart minne.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna