VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite bilder från Kolmården

Bamses värd besökte vi så klart. Där fanns det jättemycket kul. Massa lekställen och så fanns allas hus där också, som man kunde gå in i och titta och ibland också lyssna.
Vi tittade också på bamse dock teater, den var ca 15 min lång. När det blev sång rullades det ner texten så att alla kunde vara med ock sjunga. Skalmans hus, där kunde man kika i kikarna och sen åka ner för en rutschkana.

Lilla skutts hus kunde man bara kika in i.

Delfin showen var jättefin, som vanligt. Amanda tyckte också om den. Där fick vi veta att delfinerna tränas 6 gånger om dagen och att de äter 9 kg fisk per dag.

Här sitter Amanda med trollmor som sjunger för sina barn. Först så ville hon inte gå dit, men när jag sa och visade att de inte var riktiga troll gick det bra att sitta där och lyssna på sången.


Vi började dagen med en tur i safariparken. Kan ju säga att vi satt på fel sida, högra sidan, för där såg man inte så mycket av djuren. Så om ni åker dit med buss, se till att sitta på den vänstra sidan. Sen kan djuren röra på sig, men på den vänstra sidan såg man ändå inte så mycket djur.


Det här är vad Amanda tycker bäst om, att få klappa på djuren.


Det var lite av de 150 bilderna jag tog. Det var en jätte härlig dag och vi hadde jätte kul tillsammans.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna