VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helgens tripp till Stockholm ❤

Sommarlovet fortsätter och snart är det dags för min överraskning till barnen. På torsdag ska jag ta alla tre till Malmö och sova på hotell en natt. På fredag morgon ska vi ta oss ner till Beijers Park där sommarlovsmorgon spelas in och jag tycker det ska bli så kul! Det är något helt annat att vara ute på äventyr jämfört med att vara hemma. Jag gillar att vara hemma och ha det lugnt och skönt men just nu är James och Chloéy på varandra hela tiden och bråkar om typ allting. Därför är det inte särskilt lugnt hemma längre. Vi var i Stockholm i helgen vilket var en ganska spontan tripp. Min lillebror hade varit på besök under två veckor och han behövde komma hem ordentligt så jag tog med mig James och Chloéy och körde hem honom. Både resan dit och hem gick väldigt bra. De är så pass stora att de inte skriker halva vägen längre. Tidsuppfattningen börjar ta form och jag slipper höra ”är vi framme snart” etthundrafemtioelva gånger. Med andra ord bråkade de ytterst lite när vi var iväg. Senast ikväll när vi var hos Antons föräldrar och åt middag jagade de varandra väldigt många gånger och ingen av dem hade goda avsikter med vad som såg ut som en lek men som slutade med ledsna miner…

Vi körde i fredags till Stockholm och sov hos min mamma fram till söndagen. Hela lördagen spenderade vi i Vasaparken och bara hängde och hade det skönt. Det behövs inte så mycket mer när vi är där för vi är ju bara på besök för att träffa min familj egentligen. Vi turistar inte någonting knappt för det finns det sällan tid till. Vi var väldigt nöjda med det vi hann med denna gången och James var särskilt lycklig över att ha fått spendera många timmar med sin jämngamla kusin Nicolás. De kommer väldigt bra överens och de är väldigt fina mot varandra ❤

20230708_162859 20230708_152313 20230708_144634 20230708_144315 20230707_135507 20230709_142323


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna