VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Efter regn kommer solsken

Vi har börjat sommarlovet med regn och skyfall. Ena stunden är det solsken och varmt, sedan börjar det dugga innan regnet blir tyngre och tyngre och blir till stora regndroppar som landar hårt. Igår var vi ute tre gånger och det hände samma sak varje gång. Alltsammans sker på cirka 15-20 minuter i omgångar. Tyler är dock lycklig över att kunna hoppa i vattenpölarna så det går ingen nöd på honom. Jag och barnen startade förmiddagen med att ta oss ner till stan för att vaccinera dem sin andra dos av Hepatit A. Tyvärr hade de enbart 2 doser kvar så Tyler får vänta till nästa gång. James och Chloéy satt fina på britsen och verkade oberörda av sticket. Inombords vet jag med mig att man kan bita ihop hårt bland människor man inte känner och det tror jag att James gjorde. Chloéy är så van vid sprutor att det alltid finns värre tillfällen att jämföra med. Det var ju inte längesedan hon låg inne på sjukhus till exempel. Innan det var vår tur var det en tjej i James ålder som hade ren panik inför sin spruta. Hon skrek och det lät som hon stred för sitt liv i rummet där man fick sprutorna. Stackars liten. Efteråt var hon hur lugn som helst och som för de flesta barn är det inte så farligt i efterhand.

Idag hoppas vi få till lekträffar med kompisar till James och Chloéy. Annars har vi inga stora planer. Skärmen till vår platta gick sönder igår så den är oanvändbar i barnens händer med risk för att få glas i fingrarna. Skärmtid är det mest vanliga sådana här regndagar. Det får bli musik och tv-tittande istället. Hoppas ni får en bra tisdag!

 20230703_114457 20230703_114452 20230703_141844 20230703_142459


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna