VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista skolveckan!

I helgen har jag tagit hand om barnen själv under tiden som Anton varit iväg på äventyr i Milano! Det har varit både skönt och intensivt. Skönt att ensam styra rutinerna för när saker och ting ska göras vilket lätt krockar när man är två vuxna som inte alltid tänker likadant. Jag har prioriterat så som jag vill utan att det har gått Anton på nerverna och tvärtom. Samtidigt har det stundvis varit jobbigt att inte kunna lämna över ansvaret. Gå ut från lägenheten och andas ensam efter ett Tyler-utbrott. Han är riktigt envis och skriker frustrerat ”MAMMA!!” när han inte får som han vill. Jag vill både skratta och gråta samtidigt när han gör så för han är så söt men samtidigt skriker han så starkt att jag får ont i öronen. Efter en stund lugnar han ner sig och vi kan leka någonting igen så att han glömmer vad han blev ledsen av.

Torsdag och fredag flöt mestadels på som vanligt. Barnen gick i skolan och jag jobbade. Kvällarna har varit tuffa för att det har varit svårt att natta alla 3. Tyler somnar sent för att bara vara 2 år gammal.. Han får så mycket extra energi efter 19 när jag försöker varva ner allihopa här hemma. Han vill leka och bli jagad genom hela lägenheten. När han väl ligger i sin säng måste jag antingen ligga bredvid honom, sitta bredvid honom eller sitter han i mitt knä. Han somnar just nu av att vi håller varandra i händerna. Inte en hand utan båda händerna måste han hålla i. Haha jag orkar inte… Vi tog oss igenom helgen tillslut. Jag försökte prata med James och Chloéy redan innan helgen att det kommer bli utmanande att dela på mig under så många dagar. Men de klarade det väldigt bra ändå.

Vi har varit i lekparker, barnen har lekt med kompisar, badat i jacuzzin, åkt på utflykt med barnens farmor och farfar till en liten djurpark. Så det har hänt grejer. Jag glömde att jag tog med barnen till Mc Donalds i lördags på lunchen. De fick önska vad vi skulle äta den dagen. Efteråt åkte vi och köpte skor till skolavslutningen som är om en vecka!!! Sedan fick James och Chloéy köpa lördagsgodis. Jag hänger inte med på att det är sista skolveckan denna veckan och det är inte ens en hel arbetsvecka! Nästa vecka på tisdag går Chloéy ut ettan och James går ut förskoleklass. Mina fina! Jag missade förra årets skolavslutning för Chloéy för att jag firade min brors student i Stockholm så detta året är det revansch. Chloéy ville så gärna att jag skulle göra tårta förra året och därför gör jag två stycken detta året. Alla föräldrar hjälper till att ordna tårtor till skolavslutningen som vi ska äta efter de har sjungit. 12 tårtor totalt. Jag ser fram emot att baka dem!

Efter skolavslutningen är det inte långt kvar till James födelsedag.. 7 år fyller han! Några dagar efter det kommer midsommar. Bara roliga saker som händer i juni. Tyvärr ligger Chloéy sjuk idag och mår inte alls bra men bättre att hon är sjuk nu så hon inte missar sin avslutning nästa vecka. Hoppas ni har en skön långledighet!

KRAM!

received_951485312829080 20230604_123643

 20230604_121343 20230604_115451 20230604_105041 20230604_112700 20230604_112747 received_550779957253320 received_739693934619829


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna