VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI FLYTTAR SNART!

Vilken skön helg vi har haft. Vi startade fredagen extra lugnt när James och Chloéy sov hos sin faster. Det var inte vårt initiativ så vi hade inte planerat in så mycket att göra på kvällen, Anton och jag. Men det är skönt att inte göra någonting ibland. James och Chloéy hade superkul som vanligt! I lördags började vi packa flyttlådor här hemma för vi ska flytta i februari!!! Herregud vad det händer grejer och nu känns det särskilt verkligt när vi har påbörjat rensningen av alla saker och lagt det vi vill behålla i lådor. Chloéy har gått ALL IN och rensat alla hennes saker. Vi trodde nog det skulle ta mycket längre tid att rensa tillsammans med barnen men de är så på att det går väldigt fort. Chloéy ber om att få rensa på fler ställen men jag har stoppat henne för att det inte finns något mer att gå igenom för tillfället. Bra att vi är effektiva iallafall :)

Vi har dock lyckats tajmat vår resa och flytt väldigt nära inpå varandra och därför försöker vi förbereda oss i väldigt god tid. Resan bokade vi innan vi sa upp lägenheten här. Sedan tog det inte mer än några veckor innan Anton skickade förslag på en lägenhet till mig som vi båda blev väldigt sugna på. Det slutade med att vi tackade ja till den och sedan insåg vi att inflyttningen skulle ske när vi är utomlands men vi har löst det genom att flytta in 1 vecka innan vi åker till Thailand. Vi får betala lite extra för det men vi måste ju. Egentligen hade vi velat flytta in tidigare förutsatt att det hade kunnat komma en hyresgäst till vår nuvarande lägenhet. Men så blev det tyvärr inte denna gången. Det blir bra ändå och vi alla är väldigt sugna samt taggade på att flytta. Inte bara för att det är till en större lägenhet, utan för att vi ska bo i vårt favoritområde här i Växjö – Östra Lugnet! I takt med att vi packar ner saker i flyttkartonger försöker vi hålla reda på alla saker vi ska ha med oss till Thailand för att inte råka tappa bort något. Jag kan säga att såhär förberedda som vi är just nu har vi aldrig varit när vi har flyttat tidigare haha. Vi har nog lärt oss av våra misstag hoppas jag, det visar väl sig när det blir dags. Tjuven i dramat har alltid varit tidsaspekten. Vi har trott att saker och ting ska gå mycket fortare och det har skapat stor stress hos alla som har varit involverade. Vi gör allt för att undvika detta!

Idag var vi bjudna på lunch hos Antons föräldrar och det var en mycket efterlängtat återförening. Vi har inte kunnat träffas sedan julafton för att det har cirkulerat så många sjukdomar. Antons föräldrar var sjuka i två veckor ungefär och vi har haft lite olika saker både innan och efter jul. Främst Tyler som vanligt. Vi är vana att ses varje vecka (minst en gång) och därför saknar vi dem lite extra när det blir såhär❤ Nästa vecka kör vi på som vanligt. Alla är friska för tillfället vilket betyder att både Anton och jag hinner komma ikapp med jobb och studier. Vi vet att det kan vända på bara några timmar och därför känner jag mig särskilt lättad när jag kan gå och lägga mig en kväll som denna med en bra känsla i kroppen just för att alla barnen är friska. Hoppas ni också har haft en lugn och skön helg, kram ❤

Jag bjuder på två härliga bilder på Tyler som jag tog i farten förra helgen när han busade omkring 😅

DSC02406 DSC02407


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna