VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God fortsĂ€ttning 🎄

Hej och god fortsÀttning pÄ er alla! Jag ligger i badet och varvar ner efter denna julvecka. Vi har kastats mellan att kÀnna noll julstÀmning pÄ grund av sjukdom till att ÀndÄ fÄ till det sÄdÀr dagen innan julafton nÀr vi var friska igen. Herregud vad sjuka vi var tidigare i veckan. BÄde Anton och jag. Jag var bara tacksam över att fÄ ha blivit frisk precis innan jul för barnens skull. Sen hade jag inte mÄnga förvÀntningar. Dock blev min bror sjuk och fick stanna hemma pÄ julafton vilket var trÄkigt. Resten av gÀnget som skulle fira hemma hos Antons förÀldrar kom som planerat och vi fick en mysig julafton.

BĂ„de James och ChloĂ©y var vĂ€ldigt exalterade dagen innan och de hade energipeakar flera gĂ„nger som sköt rakt upp i höjden. Vi hade förberett dem pĂ„ att vi kanske inte kunde fira som planerat vilket de var lite ledsna över men bĂ„da tvĂ„ var mest ledsna över att ”mamma och pappa” inte var friska. För de ville sĂ„ gĂ€rna fira med oss. Jag hade inga planer pĂ„ att dela upp oss om sĂ„ skulle varit fallet. Om jag var sjuk skulle dem varit hemma med mig, det ville bĂ„da parter. Dem somnade gott pĂ„ kvĂ€llen och klockan Ă„tta pĂ„ julafton blev jag vĂ€ckt för dĂ„ var det dags för paketöppning med presenterna som lĂ„g under granen. Tyler hade super skoj nĂ€r han slet i pappret och snörena. Han hade desto mer skoj nĂ€r han fick trĂ€ffa tomten pĂ„ eftermiddagen. Han Ă€lskade att öppna presenter mĂ€rkte vi och det var underhĂ„llande att bara sitta och titta pĂ„ hur Tyler bemötte allt som har med julen att göra.

IgÄr tog vi det hur lugnt som helst och gick runt i vÄra nya pyjamasar hela lÄnga dagen. Lekte med de saker barnen fÄtt, stÀllde i ordning dem pÄ rummet och fixade. Kollade film och myste. Vi har sett pÄ film hur mycket som helst senaste tvÄ veckorna. Tyler som varit sjuk mycket har velat titta pÄ tvÄ filmer. Christmas Chronicles och Grinchen. Han Àlskar bÄda tvÄ och vi har sett dem flera gÄnger pÄ en och samma dag ibland. Han har gÄtt ifrÄn nÄgon stund för att leka men kommit tillbaka igen för att se vidare. Han har inte velat göra sÄ mycket annat och nÀr Anton och jag var sÀngliggande tidigare i veckan kunde vi inte göra sÄ mycket med honom men han anpassade sig till vÄrt tempo.

Imorgon ska jag jobba igen och barnen ska till sina skolor. Det ska bli skönt med en paus frĂ„n varann dĂ„ vi haft det intensivt hĂ€r hemma med mycket vabb och sĂ„dĂ€r. Förhoppningsvis blir det en lugnt vecka och sĂ„ hĂ„ller vi tummarna för att Tyler inte drar hem nĂ„gra baciller. Hoppas ni haft en mysig jul, kram ❀

DSC02234DSC02232DSC02328DSC02333DSC02251DSC02244DSC02377DSC02369DSC02370DSC02342DSC02304


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att fÄ de senaste uppdateringarna