VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

God fortsättning ?

Hej och god fortsättning på er alla! Jag ligger i badet och varvar ner efter denna julvecka. Vi har kastats mellan att känna noll julstämning på grund av sjukdom till att ändå få till det sådär dagen innan julafton när vi var friska igen. Herregud vad sjuka vi var tidigare i veckan. Både Anton och jag. Jag var bara tacksam över att få ha blivit frisk precis innan jul för barnens skull. Sen hade jag inte många förväntningar. Dock blev min bror sjuk och fick stanna hemma på julafton vilket var tråkigt. Resten av gänget som skulle fira hemma hos Antons föräldrar kom som planerat och vi fick en mysig julafton.

Både James och Chloéy var väldigt exalterade dagen innan och de hade energipeakar flera gånger som sköt rakt upp i höjden. Vi hade förberett dem på att vi kanske inte kunde fira som planerat vilket de var lite ledsna över men båda två var mest ledsna över att ”mamma och pappa” inte var friska. För de ville så gärna fira med oss. Jag hade inga planer på att dela upp oss om så skulle varit fallet. Om jag var sjuk skulle dem varit hemma med mig, det ville båda parter. Dem somnade gott på kvällen och klockan åtta på julafton blev jag väckt för då var det dags för paketöppning med presenterna som låg under granen. Tyler hade super skoj när han slet i pappret och snörena. Han hade desto mer skoj när han fick träffa tomten på eftermiddagen. Han älskade att öppna presenter märkte vi och det var underhållande att bara sitta och titta på hur Tyler bemötte allt som har med julen att göra.

Igår tog vi det hur lugnt som helst och gick runt i våra nya pyjamasar hela långa dagen. Lekte med de saker barnen fått, ställde i ordning dem på rummet och fixade. Kollade film och myste. Vi har sett på film hur mycket som helst senaste två veckorna. Tyler som varit sjuk mycket har velat titta på två filmer. Christmas Chronicles och Grinchen. Han älskar båda två och vi har sett dem flera gånger på en och samma dag ibland. Han har gått ifrån någon stund för att leka men kommit tillbaka igen för att se vidare. Han har inte velat göra så mycket annat och när Anton och jag var sängliggande tidigare i veckan kunde vi inte göra så mycket med honom men han anpassade sig till vårt tempo.

Imorgon ska jag jobba igen och barnen ska till sina skolor. Det ska bli skönt med en paus från varann då vi haft det intensivt här hemma med mycket vabb och sådär. Förhoppningsvis blir det en lugnt vecka och så håller vi tummarna för att Tyler inte drar hem några baciller. Hoppas ni haft en mysig jul, kram ❤️

DSC02234DSC02232DSC02328DSC02333DSC02251DSC02244DSC02377DSC02369DSC02370DSC02342DSC02304


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna