VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Halloweenvecka

Idag på självaste alla helgona fick barnen gå lite bus eller godis. Vi är medvetna att man inte ska gå på denna dagen egentligen men förra helgen var vi fortfarande inte friska allihopa och i veckan har barnen varit på fritids och det har inte funnits tillfälle alls. För mig är det fortfarande ovant att man inte ska gå bus eller godis på alla helgona och vi är inte så noga med sånt. Att tända ljus på en särskild dag om året exempelvis. Vi låter James och Chloéy gå till dem vi känner än så länge för vi bor inte i det optimala området för att ringa på hos alla grannar, särskilt inte med tanke på alla tjurskallar som bor häromkring. Det blev en tur till några inom familjen och ett par grannar vi känner väl.

Det har varit så underbart att ha kunnat arbetat heltid denna veckan utan sjukdomar. Anton har studerat och barnen har haft särskilt roligt på fritids för att det är höstlov. Tyler trivs bra på sin förskola också vilket gör det enklare vid lämning. Efter att ha genomgått så många veckor med olika sjukdomsbesvär kändes det särskilt lyxigt att få arbeta i lugn och ro. Utan en unge skrikandes i bakgrunden under tiden jag pratar i telefon eller sitter i möte. Vi har varit så vana vid att någon är sjuk så vi nästan hade glömt bort hur det är att få vara sig själv, för sig själv. Nu minns vi och vi är tacksamma för varje dag vi får!

Tänk att det börjar närma sig jul. Jag ser fram emot att baka julgodis och få fram lite mer belysning här hemma. Vi har bestämt att plocka fram pyntet tidigare i år. Vi har känt att vi är lite väl deppiga på hösten och att vi behöver få upp mysfaktorn tidigare så att vi håller humöret uppe. Det var min bror som kom med förslaget och vi tvekade inte en sekund. Vi har även bestämt att börja dricka den heliga julmusten tidigare. Vi brukar annars vänta till första advent men i år tänker vi börja efter haloween-pyntet är nerpackat. Vi gick in stort med dekorationerna inför halloween i år faktiskt. Vi har satt upp massa läskiga spindelväv, dödskallar och småkryp. Det hänger läskiga varelser lite här och där och girlanger med spöken och spindlar.

Hoppas ni haft en bra vecka, vi hörs snart 💕

förtydligande av barnens outfits: James är en ninja, Chloéy är Harley Quinn och Tyler är en fladdermus 🙈😅 

DSC02100DSC02096DSC0208220221105_11203420221105_112001


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna