VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fortsättning på vår sjukstuga ❤️

Alla förutom Chloéy är eller har varit sjuk. Anton blev sjuk förra söndagen så han är inne på sin andra vecka. Tyler blev sjuk i onsdags och är fortsatt dålig. James har varit sjuk lite från och till men är tillbaka i skolan idag. Jag själv blev sämre i söndags. Det har känts som att det varit något i kroppen under minst en vecka men det har liksom inte brutit ut. Men denna veckan har jag känt mig sämre. Dock har jag stunder när jag känner mig väldigt pigg och då överväger jag att jobba dagen efter. Men sen kommer det tillbaka igen och gör mig helt svag och trött.

Anton och jag får väldigt lite sömn båda två. Trots att vi försöker dela upp nätterna med Tyler. Ingen hinner vila upp sig ordentligt. Och ingen av oss blir frisk nog att orka. Jag har verkligen försökt att inte jobba men det är svårt för allt som jag behöver göra hamnar i en stor hög nu. Det är liksom ingen som kan ersätta mig för i min roll har jag specifik koll och kontroll. Både på arbetsuppgifter och individer som jag arbetar mot. Det är en skön känsla att känna sig behövd men den blir påfrestande när mycket hänger på ens axlar och man faktiskt inte kan stötta eller hjälpa till alls när familjen ska komma i förstahand.

Anton och jag har tvättat konstant i flera dygn. Tyler har haft ofantligt många olyckor. På alla möjliga ställen. Förutom att han är förkyld och har ögoninflammation så är han väldigt dålig i magen. Blöjorna håller inte tätt och vi måste verkligen vara beredda när det är något på gång. Trots att Tyler har varit helt slut har han varit överallt och ingenstans. Han klättrar på matbordet och på barnens skrivbord. Hämtar mat från kylen konstant och spottar ut allt han stoppar i sig. Idag hade han tagit fram ett paket ägg när jag stod i ett väldigt kort telefonsamtal med jobbet. När jag vände mig om såg jag två ägg som var totalt krossade mot golvet. Tyler var fullt redo att ta tag i två till och tänkte kasta dem i golvet men jag hann dit för att stoppa honom. När jag städade upp ”äggröran” passade han på att rota i papperskorgen.

Vi kämpar och sliter verkligen för att få allt att fungera. Vi är väldigt trötta på att gå på halvfart nu och det tär verkligen på parrelationen när man har sömnbrist, mår dåligt och inte kan spendera särskilt mycket tid ihop. När allt tar slut börjar det igen kort därefter då tiden för återhämtning är väldigt liten. Båda tycker att man själv har väldigt viktiga saker att utföra kopplat till arbete och studier och det går inte jämföra egentligen för båda hamnar efter. Även när vi delar upp det. Jag ser fram emot att känna mig pigg och frisk igen samt att Tyler kan få vara frisk på riktigt. Inte bara några dagar.

Jag hade faktiskt förmånen att åka bort i helgen tillsammans med James för att fira min systerson och barnens kusin. 6 år fyllde han förra veckan. Vi lämnade en sjuk pappa och en sjuk lillebror hemma för att åka tåg. Vi hade en super mysig helg men när vi kom hem i söndags kände både jag och James oss sämre och därefter har det gått utför. Men det vart värt att träffa familjen.  Hoppas ni får en fin kväll ❤️

20221022_113439 20221022_120335 20221022_134948 20221022_145736 20221022_145747 20221022_145932 20221022_161126 20221022_161238 20221022_161327 20221022_202409


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna