VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tyler är sjuk..

Våra planer för helgen fick en helomvändning i fredags när Tyler började kräkas. Jag hämtade honom på förskolan där han hade varit pigg och glad hela dagen. Han var fortsatt pigg och glad när vi var hemma under ett par timmar men sedan slog det till och han började må jätte dåligt. Jag sov i soffan med Tyler på en madrass nedanför utifall att han skulle kräkas under natten men som tur var blev natten okej. Efter fredagen har han haft feber till och från och idag är han dunderförkyld. Han är så täppt i näsan att han har svårt att svälja sin egen saliv. Vi har provat allt! Näsdroppar, nässpray, nässug och allt däremellan. Jag kan inte komma på något som skulle fungera bättre än det vi har testat men om ni har några tips är det alltid välkommet!

Både Anton och jag sover dåligt när Tyler inte sover. Vi vaknar av varandra och för min del hjälper det knappt att lägga mig ute på soffan för att jag är väldigt lättväckt. Ibland önskar jag att jag kunde sova mig igenom åskoväder, snarkningar från Anton eller falska skrik i sömnen från barnen. Mina instinkter har bestämt något annat. Ikväll har vi verkligen kämpat med Tyler och just nu sover han. I vagnen. Jag tänker hela tiden att han när som helst kan vakna och då är det tillfälliga lugnet över. Det enda lugnet jag har är när alla mina barn sover. Det är en frihetskänsla och en sådan lättnad. Att kunna ta hand om sig själv och Anton under ett par timmar istället för att tänka på barnens behov som man gör. Det är en stor stress att vara förälder för allt hänger ju på en. Har vi inte koll på Tyler är det stor sannolikhet att det kommer ske en olycka. Senast idag på eftermiddagen fångade jag honom i sista sekund när han hade klättrat upp på matbordet och skulle ta sig ner. Han missade foten på stolen och jag kom i precis rätt tid för att fånga upp honom. Anton stod egentligen mycket närmare men han var fullt fokuserad på dammsugaren och jag kom i förbifart efter att ha putsat rent ett fönster. Tur i oturen skulle jag säga.

Imorgon får Tyler stanna hemma och Anton och jag kommer dela upp dagen. Chloéy ska till ögonläkaren på FM och sedan till skolan efter det. Vi hoppas Tyler kommer må mycket bättre så han kan gå till förskolan snart igen. Allt hänger på hur han sover på nätterna just nu och att han kan andas ordentligt. Trots att Tyler varit sjuk i helgen tog vi med alla barnen för att kunna förtidsrösta igår. Vi stod i kö i cirka en timme och mot slutet var alla tre barnen något otåliga men jag tycker det gick bra. Vi var på stadens bibliotek där det finns yta att leka på så vi skickade James och Chloéy dit medans Anton och jag stod i kön tillsammans med Tyler i vagnen. När vi hade röstat gick vi en kort runda i stan och köpte godis till kvällens mys. Idag var en mycket dryg dag av helt andra anledningar. Kort sagt hämtade jag ett bord som jag köpt på marketplace på Facebook. Det är ett utebord till nästa sommar (ja, jag är lite tidig men egentligen är jag väldigt sen eftersom denna sommaren är slut). Bordet fanns inte i Växjö så jag behövde åka en bit. Jag tog med mig James och Tyler i bilen. Anton följde med Chloéy till hennes simskola. Det tog över 3 timmar totalt. Kommer jag göra om det igen? Svar nej. Men bordet blir toppen hos oss så nu ska jag släppa det!

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll, kram!

 20220911_142345 20220911_142335 20220906_180123 20220906_180615


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna