VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Halva våra liv tillsammans ❤️

Idag har Anton och jag årsdag. Det har varit en något mer speciell årsdag just för att vi har varit tillsammans i 14 år. Det betyder att vi varit med varandra i halva våra liv eftersom vi är 28 år båda två. Visst är det häftigt? Det är inte alla som någonsin delar en sån här dag tillsammans. Men det gör faktiskt vi och vi har firat genom att gå ut och äta tillsammans. Jag hade bokat bord på ett nytt ställe i hopp om att vi skulle få en ”wow-upplevelse” men det blev inte riktigt så. Vi var inte nöjda med maten eller servicen. Inte ens efterrätten. Vi var dock eniga om att vi inte kunde haft bättre sällskap ❤️

Om ett par helger ska vi fira lite till med spa som jag fick i födelsedagspresent. Det blir en heldag med relax och återigen bara vi två. Det är en av de bästa sakerna med att vara förälder. När Anton och jag faktiskt är själva med varandra och får komma bort från kaoset några timmar. Det är så skönt att ta lite avstånd till familjen som vi älskar väldigt mycket men som suger mycket energi. Att kunna fokusera på grunden i vårt liv tillsammans är väldigt värdefullt och ibland oerhört behövligt. Jag kan sakna Anton och mig som vi var en gång i tiden, innan barn och plugg. Hur vi bara såg varandra och levde för enbart det. Att vi kunde vara spontana på ett annat sätt och göra exakt vad vi ville. Alltid tillsammans. Vi var väldigt oskiljaktiga som små. Men jag skulle säga att vi fortfarande är det än idag. Vi vill helst inte åka ifrån varandra (minst jag). Anton tycker det är skönt att slippa mitt tjat ibland haha men jag hänger gärna med honom hela tiden. Visst är han skitjobbig han också men det är alla ibland. På sitt sätt.

Jag fick ett jätte fint brev av Anton under middagen. Det var både skratt och kärlek i orden som tydligt visade sig på mig och mina ansiktsuttryck när jag läste det. Vi brukar skriva någon form av kärlekshälsning till varandra när vi har årsdagar och jag har sparat en hel del av våra brev tillbaka i tiden. Det är så himla roligt att läsa i efterhand. Särskilt de breven vi skrev när vi var just 14. Då kände vi oss som unga vuxna men idag ser jag tillbaka på oss som två barn. Jag kände mig otroligt stor och vuxen när jag var 14. Kanske för att jag var så självständig redan då. Men när jag tänker tillbaka på hur jag betedde mig jämfört med hur jag är idag så finns det stora skillnader. Positiva sådana. Konsekvenstänket är förändrat, likaså min dryga förmåga att vara långsint. Det sistnämnda har Chloéy tagit över vilket är mindre kul men hon får träna bort det precis som jag själv har gjort och fortfarande gör.

Jag är extra tacksam idag över att få dela livet med min älskade Anton. Som han skrev i brevet har vi många år framför oss att vara tillsammans trots att vi varit med varandra såhär länge. Det ska bli så spännande att se vad som kommer härnäst. Älskar dig ❤️

20220907_180057 20220907_18010020220907_180058


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna