VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

James 6 år ❤️

I måndags fyllde James 6 år! Vi började fira honom redan i söndags för då hade vi bjudit in till barnkalas. Han fick bjuda alla killarna i förskoleklassen + två från hans förra förskola. James ville egentligen låta bli att bjuda två av kompisarna i förskolan för att han inte brukar leka med dem men det var jag strängt emot. När man ändå bjuder alla andra utom 2 får man faktiskt bjuda dem också. Jag vill inte vara ansvarig över att ha sårat någon och vi vet alla att det finns många föräldrar som inte tänker på det när det bjuds in till kalas kors och tvärs. Chloéy var inte bjuden på grannkompisens kalas till exempel, fastän de har lekt väldigt mycket. Det tyckte inte hon var särskilt roligt efter att hon såklart fick veta att det hade varit kalas och hon inte var bjuden..

James barnkalas blev bra tyckte James. Hälften kom och det var vi tacksamma för, det var tillräckligt med de barnen som kom. Dock tycker vi det är konstigt att dem som inte kom inte gav besked om att de inte kunde komma så vi var förberedda för att fler skulle komma. Väl på James födelsedag blev det lite lugnare. Jag jobbade ju och det var som en vanlig vardag förutom att James fick paketer från oss på morgonen samt frukost på sängen. Vi hade ordnat en cykel till honom och det var verkligen på tiden för han har blivit så lång men han har vägrat byta till en större. Nu har han inget val haha.

Igår blev det ”vuxenkalas” och James fick besök av min mormor, Antons föräldrar samt syskon med partners. Vi bjöd på korv med bröd och tårta! Jag känner att jag inte har tid att fokusera lika mycket på att styra upp sånt här längre när jag jobbar. Det känns som att jag missar så mycket och slängs in i allting. Tårta brukar jag alltid stå för men allt annat runt omkring… Jag har noll koll och kan inte ta åt mig varken ära eller kritik för saker som går bra eller mindre bra. Kontrollfreak som jag egentligen är så har det varit svårt att släppa på ansvaret hemma som Anton tagit över. Rutiner som var mina men som inte existerar längre. Samtidigt som jag överlåter ansvaret vill jag vara med på något höger eller vänster men jag inser att jag inte har tid. Kommer allting bli halvdant när vi båda två jobbar längre fram?

En dag kvar på jobbet denna veckan, sen är det midsommar. På lördag åker Anton till London för att gå på konsert. Mamma kommer från Stockholm och besöker oss. Det blir en fin helg det här ❤️

DSC01637DSC01642_1DSC01649DSC01652


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna