VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Studentfirande och skolavslutningar!

HEJ!!! Jag har velat sätta mig ner och skriva i minst 1 vecka nu men det har inte riktigt passat. Jag har varit helt slut på kvällarna av olika anledningar och sedan har jag varit i Stockholm en snabb vända. Jag, Casper och James åkte förra torsdagen tidigt på morgonen för att vara med på Williams student i Stockholm. Vi ville vara med på utspringet som skulle ske halv tolv om jag minns rätt. Vi kom fram i tid och vi fick se vår lillebror springa ut. Det var en overklig men så härlig känsla. Jag blev helt sentimental när det hände och kunde inte hålla tillbaka tårarna. William har en väldigt speciell plats i mitt hjärta, det har han hos oss allihopa ❤ När vi var färdiga med Stockholm tog vi med oss William hem och nu bor vi sju personer hemma hos oss. Det är något trångt och stökigt men det går. Det finns till och med plats över för två till att sova i soffan haha.

Barnen har haft skolavslutningar. James missade dock sin för att han var med mig i Stockholm då men Chloéy gick ut förskoleklass och det var mycket folk på bilderna jag har fått se i efterhand. Hon var väldigt ledsen över att jag inte kunde vara med på avslutningen men vi var tvungna att dela upp oss denna gången. Jag får ett nytt försök nästa år igen! Chloéy fick besök av min mormor och sin farmor samt sin faster så hon blev ändå nöjd tillslut. Så nu är alla lediga här hemma förutom jag. Jag har semester i två veckor senare i sommar. Innan dess har vi några saker inbokade på helgerna sedan ett tag tillbaka. Anton åker snart till London också. På midsommardagen. Han ska dit för att gå på Billy Eilish-konsert. Det är något han har sett fram emot väldigt länge och jag är lite ledsen över att jag inte kan följa med. Men jag gjorde rätt i att ta beslutet om att inte följa med för sisådär 6 månader sedan. Jag hade en magkänsla som sa att det inte skulle bli bra om vi båda lämnade Tyler en långhelg. Och som jag trodde har vi inte vant honom vid att ens sova borta ännu.

Snart är det dags för våran 5-åring här hemma att fylla hela 6 år! På måndag nästa vecka är det James födelsedag. Vi har bjudit in till barnkalas på söndag hemma hos oss och så får vi se om vi bjuder in till vuxenkalas på måndagen eller när det blir. Vi här hemma firar honom på den rätta dagen som vanligt :) James har inte önskat sig så många saker. Han är inte särskilt generös när det gäller önskningar. Han är en kille som inte behöver så mycket saker för att vara nöjd och glad. Han ser mest fram emot att det är kalas och att han får välja vilken tårta jag ska göra till honom. Vad han får i present är inte lika viktigt men vi försöker ge honom sådant han gillar såklart. Denna gången har vi köpt en cykel. I begagnat skick men i väldigt bra skick. James är den som minst skulle bry sig om att ens se efter om cykeln är ny eller inte. Det är inte det som är huvudsaken. Snart kommer han även växa ifrån den cykeln han ska få så det känns meningslöst att lägga ut flera tusen på en helt ny. Något som vi däremot köpt helt nytt är en fin ryggsäck som en av hans favorit-youtuber ”Tomu” säljer. Med den får han även ett pannband där det står ”Tomu” på. Ni som har barn i samma ålder har kanske sett någon video med honom? Han går hem hos våra barn iallafall!

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills, jag hoppas vi hörs om några dagar igen! ❤

DSC01600 DSC01599 DSC01571 DSC01558


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna