VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyckad helg ❤

God kväll! Hoppas ni har haft en lika fin söndag som vi! Solen strålade äntligen igen och vi har spenderat nästan hela dagen utomhus. Vi var hemma hos Antons föräldrar och hjälpte dem att sätta upp ett partytält i trädgården inför en examensfest för Antons syster nästa helg. Det gick väldigt smidigt och vi blev bjudna på både lunch och fika under tiden vi var där. James och Chloéy hade sovit över hos sin farmor och farfar lördag till söndag för Anton och jag var på bröllop igår. Tyler fick barnpassning av min mormor hemma hos oss för att det skulle vara lugnare och jag tänkte att det var bäst om Tyler är i sin vanliga hemmiljö. Det var första gången vi lämnade Tyler till någon annan i så många timmar men det hade gått super bra enligt mormor. I morse när vi hade stigit upp och Tyler fick komma över i vår säng var han överlycklig att ha oss hemma. Han la sig varannan gång på Anton och varannan gång på mig och kramades säkert 10 gånger om haha. Han är så himla go och mysig just nu. Och extra busig!

20220529_131224 20220529_140847 20220529_124815

Bröllopet igår var fantastiskt! Otroligt fint och super trevligt. Jag hade noll förväntningar och blev glatt överraskad över hur bra allting flöt på under hela tiden och hur fina gäster det var samt hur fina brudparet med sina två barn var. Både Anton och jag kom hem väldigt nöjda och belåtna efter en lång dag och en sen kväll. Det gjorde oss även mer sugna på ett eget kommande bröllop… Det är ju den dagen i livet jag har planerat i mitt huvud sedan jag var typ sex år gammal. Av någon anledning har jag varit besatt av den tanken och det sitter kvar fortfarande. Drömmen är ett stort bröllop men med åren har jag tvekat på om det verkligen är så vi vill ha det. Man får göra precis som man vill och vi får se vad framtiden visar. Gifta kommer vi bli oavsett, det är jag bombsäker på ❤

20220528_145849 20220528_153341 20220528_163012 20220528_163042

Efter en långhelg till på kort tid bär det av tillbaka till rutiner imorgon igen och jobb för min del. Jag ska bort på konferens för andra gången på 3 månader. Denna gången till Visingsö. Där har jag inte varit förut men det sägs ju att det är fint där. Hoppas vädret kan ge med sig något och inte bara regna oavbrutet. Det ska bli skönt att komma bort en natt och bo på hotell. Men jag är alltid vemodig när jag ska iväg själv utan familjen. Helst vill jag ha allihopa med mig men det är bara en natt och det är verkligen lyxigt att få komma bort sådär och lära nya saker. Till skillnad från den förra konferensen jag var på så är denna inte med HR-gänget. Det är med personalen från två andra avdelningar, plus mig och två andra HR kollegor på andra orter. Vi är väldigt utspridda och ses inte ofta, därför är det extra kul att träffas. Jag ser dock fram emot att vara tillbaka på kontoret imorgon igen. Jag jobbade hemma två dagar förra veckan för att vi varit sjuka. James har varit sjuk två gånger på kort tid. Tyler fick 3-dagars-feber i samma veva, Anton ont i halsen och jag blev förkyld. Alltsammans i olika omgångar. Inför helgen blev vi dock återställda och nu ser vi alla fram emot de sista veckorna innan barnens skolavslutningar.

Hoppas ni haft en bra helg ni också. Kram ❤

20220528_142731 20220529_162914 20220529_162924


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna