VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Update ❤

Tiden bara går och det närmar sig sommarlov. Det är nästan skrämmande hur fort veckorna flyger förbi sedan jag började jobba. Jag har känt att jag inte har tid att göra någonting annat än att jobba på vardagarna för vips så är det kväll och plötsligt ligger alla och sover. Jag är verkligen inne i det klassiska ekorrhjulet just nu. Det går bättre och bättre på jobbet. För varje vecka känner jag mig mer säker vilket resulterar i att jag kan prestera på en annan nivå. Dock är jag fortfarande ny och det är viktigt att inte glömma bort det för det finns SÅ mycket mer att lära och hittills har jag lärt mig MASSOR!

Denna helgen blev inte riktigt som vi hade tänkt. Igår skulle vi träffat min mormor på lunch hos henne och på kvällen skulle några familjemedlemmar komma och kolla eurovision här. Natten till lördagen blev James sjuk. Han vaknade någon gång efter tre och väckte mig. Han var varm och febrig. Så under hela lördagen var han ganska utslagen och vilade samt sov väldigt mycket. Vi fick avboka alla planerna förutom Anton som skulle iväg hela långa dagen och kvällen på svensexa. Min dag kändes otroligt lång men tillslut tog den slut och idag mår James mycket bättre. Vi kommer dock hålla honom hemma idag också så halva familjen kommer åka iväg på en annan inplanerad lunch för att fira Antons morföräldrar i Tingsryd. Helgerna för mig är väldigt viktiga för min återhämtning. Det känns också viktigt att jag får ut så mycket som möjligt av dem för att ha kraft och energi till att jobba. Men när det kommer en sådan här helg blir det lite bakslag av alltihopa och jag känner bara för att åka och jobba och komma hem när allt är bra igen. Samtidigt är detta en stor del av rollen som förälder och hur tråkigt det än är så går alla igenom det. Men även jag önskar att jag kunde spola fram tiden, om för bara ett par dagar ibland.

Tyler har lärt sig en himla massa saker sedan han fyllde ett år i mars. Han går runt som vem som helst här hemma och har i princip slutat krypa. Han har lärt sig att klättra och vill äta själv med bestick. Han upptäcker alla vrår och minsta lilla grässtrå utomhus. Det krävs inte mycket för att underhålla en så liten människa och jag får påminna mig själv om det faktiskt. Till exempel när vi är utomhus. Då behövs egentligen inte en enda leksak för Tyler nöjer sig just nu med att bara gå runt och känna samt smaka på allt han kan hitta. Han är helt överlycklig när han är utomhus. Den korta promenaden från ytterdörren till bilen är en annan sak han uppskattar. Det är lätt hänt att istället bära honom till bilen bara för att det är smidigt men egentligen kan han ju få gå. Så länge vi inte har jätte bråttom.. Sista veckan har Tyler blivit något mer klängig. Han vill vara mycket mer nära och gosa med mig eller Anton om vi är hemma. Han söker mycket bekräftelse och vi ger honom allt vi kan. Så fort han inte får det när han vill och vi ger fokus åt James eller Chloéy bryter han ihop totalt. Han lägger sig på golvet på magen i ren frustration och protesterar. Han är ju så söt när han gör det också haha.  Lilla, söta, fina Tyler ❤

Jag hoppas ni har haft en bra helg och att ni får en jättebra kommande vecka. Kram ❤

20220514_132802 20220430_143625 20220504_161711 20220505_184308 20220508_133219 20220417_111619


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna