VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA DAGEN!!!!

Vet ni vad?! Idag är sista dagen jag är föräldraledig! Det går en rysning i nacken längs med ryggen samtidigt som jag skriver nu för jag är så innerligt lycklig för detta. På måndag har jag en ny arbetsgivare att gå till. Det känns helt fantastiskt och overkligt. Jag storgrät när jag fick besked om anställningen och kunde inte riktigt fatta att det äntligen är min tur. Som jag har kämpat för detta och haft ångest över så länge. Men så en dag släppte det, som vi alla visste skulle ske någon dag. Det jobbiga är att man inte vet när. Jag kommer ha titeln ”HR generalist” och det känns toppen. Nervös är jag allt men det släpper nog nästa vecka när jag har kommit igång.

Sista tiden som föräldraledig har jag haft en hatkärlek till allt jag gör. Ena stunden har jag varit överdrivet tacksam och sitter och tar in allt som sker med njutning. Nästa stund har jag känt mig otillräcklig, haft ångest och mått skit. Jag var ju redo att börja jobba redan när Tyler var 6 månader så nu har jag varit hemma 6 månader till utan att egentligen vilja det. Men jag har försökt att ta tillvara på tiden med barnen så gott jag har kunnat. Det är svårt när man vill något annat och det är press från olika håll. Anton kommer vara ledig framöver för Tyler börjar inte förskola försen i augusti. Jag tror Anton har underskattat hur svårt det är att vara föräldraledig. Det är några år sedan han var hemma med James och då var James något yngre än vad Tyler är. Nu känns det som att jag har gjort allt det jobbiga och tagit hand om barnen under den tuffaste tiden. Det är som att servera Anton alla godsaker nu. Samtidigt förtjänar han att vara hemma oavsett hur gammal Tyler är för Anton har slitit på sitt jobb längre än han också hade planerat för. Det är jag tacksam för.

Denna veckan har det varit sportlov här i Växjö och vi har haft något att göra i princip varje dag. Jag ville verkligen att veckan skulle bli riktigt bra för barnen eftersom det är min sista lediga vecka. Men man vill inte överdriva heller så vi har försökt hålla det på en lagom nivå. Idag har vi bokat in en timme på Hop N Pop. James och Chloéy har sovit hos sin farmor och farfar inatt så jag ska möta upp dem på hoppstället och låta dem hoppa loss. Tyler är med på ett vänster så jag tror inte jag kommer kunna hoppa något. Tidigare i veckan var barnen på BIO med min mormor, de har lekt med kompisar och ska leka med kompisar i helgen också. Imorgon blir det ”mellomys” hos Antons föräldrar, förra lördagen var vi här hemma. Vi ska helt enkelt fortsätta fånga denna veckan och göra den så bra som möjligt för barnen. Hoppas ni får en bra helg allihopa och ta hand om er. Glöm inte att hålla utkik på vår youtube-kanal. Förra videon vi la ut innehöll lite förlossningsmaterial och videos på barnens reaktioner när de fick veta att Tyler låg i magen samt första mötet med honom. I helgen kommer det ut ännu en video. KRAM!

Här kommer några bilder från veckan ❤❤❤

20220224_14440020220223_113643 20220223_113638 20220221_123355 20220221_134608 20220220_100201 20220222_165251


Kommentarer


  1. Rebecka 7 mars, 2022 on 06:31 Svara

    Grattis!!! Så roligt.
    Hur har din första vecka varit?

  2. Ida 27 februari, 2022 on 11:42 Svara

    Grattis till nya jobbet! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna