VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fotoalbum till barnen?!!

Ibland känner jag mig extra blödig. Till exempel när jag tittar på gamla bilder på barnen och får tillbakablickar från dem allra finaste minnena vi har. Vi har så många fina minnen och åren fortsätter gå i rask takt men det känns inte som att tiden går så fort som bilderna får mig att tro. Det är ju egentligen bara några år sedan Chloéy kom till världen och James ganska kort därefter. Och så söta dem var! Men det är dem fortfarande såklart. Jag blir extra emotionell när jag tittar på videos. Den känsligaste punkten hos mig är mina förlossningsvideos. Anton fångade både Chloéys och Tylers förlossning på video. James hann vi inte filma. Jag är dock tacksam över att ha de andra två att titta på för jag är lika fascinerad varje gång jag tittar på dem. Det är helt otroligt hur fint det är att föda barn! Antar att jag haft lite tur med att ha gått igenom så sina förlossningar ändå. Vissa saker var mindre bra men det var inga katastrofala saker som orsakade allvarliga skador eller liknande. Alla tre har kommit ut och skrikit. Det är det minsta man begär.

Jag försöker just nu få ihop fotoalbum till alla barnen men det är svårt. Vi har för många bilder! Jag har samlat ihop bilder från James och Chloéys första 5 år men det är på tok för många. Dem får inte plats i bara 1 fotoalbum så jag måste dela upp åren på något sätt. Samtidigt vill jag inte ta bort för många bilder för vi har många fina men det går inte ha med allt heller. Så jag är väldigt kluven. Det finns två sätt jag har att välja på. Antingen köper jag klassiska album man sätter in utskrivna bilder inuti plastfickor. Eller gör jag fotoböcker online. Det sistnämnda provade jag med ett av albumen men bilderna var för många, därav försöker jag nu dela upp åren. Om ni har några bra tips är det mycket välkommet! Jag behöver komma ikapp åren för att hinna göra nya album och inte hamna såhär långt efter en gång till…

När Tyler fyller 1 år vill jag vara färdig med hans första år i bilder. Nu gäller det att samla ihop materialet och sortera, det kan vara ett evighetsarbete ibland. Kvällarna går väldigt fort för det mesta går på rutin. Helgerna är något lugnare men jag har svårt att stressa ner. Vi kan ha fredagsmys när jag också sitter i soffan men i mitt huvud är jag någon helt annanstans. Jag får tvinga mig själv att sluta tänka på tusen andra saker som far omkring inuti. Ibland lyckas jag, oftast inte. För när jag har en lista med saker jag vill göra eller som jag måste göra så vill jag bocka av den listan snabbast möjligast. Helst igår. Det bästa vore att inte göra några listor alls men när jag försöker att inte skriva listor glömmer jag hälften av vad jag ska göra. Papper och penna är min extra hjärna. När jag skriver ner mina tankar kan jag sluta tänka på dem en stund eller ett tag beroende på vad det är, sedan tar jag fram listan när jag har tid över och kollar om det finns något jag kan fixa. Sådan har jag alltid varit. Åtminstone så länge jag kan minnas…

Vi har haft en fullspäckad helg och äntligen har vi kunnat hitta på saker. Söndagen lider mot sitt slut och med det vill jag önska er en trevlig kväll och en bra start på nästa vecka. KRAM!

Här kommer några bilder från fotograferingar vi haft, de flesta bilderna är tagna av vwhampa som ni hittar på Instagram!

 IMG_1770 DSC_5266IMG_1735

fotografering aug 2018 7 fotografering aug 2018  12 fotografering aug 2018 2 fotografering aug 20181

Foto-9


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna