VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julen 2021

Hej alla fina ❤ Hoppas ni har haft en jättebra jul och att ni mår bra och är friska! Vi blev friska precis till jul faktiskt. Anton hade en envis influensa (tror vi) som enbart bestod av feber och frossa. Enligt hans provsvar var det inte corona iallafall.. Han var sängliggande i fyra dagar och det tog ytterligare två för honom att successivt kunna fungera normalt en hel dag. Det var hemskt att inte kunna hjälpas åt med alla sysslor och barnen och för Anton var det jobbigt att ha feber hela tiden. Men det hade ett slut och dagen innan julafton var han återställd.

Vi firade jul hemma hos Antons föräldrar. Det var en väldigt lyckad julafton. Min mormor var också med oss vilket var uppskattat från alla parter. Förra året gick det inte vara särskilt många på grund av corona-restriktionerna så det var skönt att inte behöva tänka på antalet personer detta året. Förutom Antons föräldrar och min mormor var Antons syskon med, hans mormor och morfar samt en av hans kusiner och kusinens mamma. Det var lagom tycker jag. Tillräckligt kaos med våra tre små haha. Men så mysigt!

Anton är ledig idag och imorgon, sen jobbar han onsdag samt torsdag innan nyårsafton. Då kommer mina tre äldsta syskon hit och mamma! Vi bjöd hit dem till nyår från Stockholm detta året vilket jag har sett fram emot väldigt mycket för det var himla längesen vi syskon firade nyår ihop. Mormor är också bjuden, sedan kommer såklart barnens kusin Nicolàs också! Jag och Anton handlade en del inför fredag redan idag. Dricka, kött och dekorationer. Det kommer bli maxat 🎉

Granen fick åka ut idag. Den barrade något så fruktansvärt. Det gick inte ta ner julkulorna utan att varenda barr trillade av så fort vi rörde vid grenarna. Vi stack och oss jag skrattade åt eländet. Nu står den på uteplatsen och vi måste fortfarande dammsuga upp alla rester. Det ser inte klokt ut 😅 Anton är och hämtar de stora barnen som har varit hos min mormor några timmar medans vi fixade lite ärenden. Skönt att de får komma iväg eftersom vi ska vara hemma ihop i två veckor till 🙈 Hoppas ni får en fortsatt bra måndag, kram på er ❤

DSC00650DSC00634DSC00681DSC00678DSC00665DSC00660DSC00697DSC00708DSC00736received_450424833134180


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna