VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Strålande jul…

Igår hämtade jag och Chloéy hem den efterlängtade julgranen! Chloéy fick bestämma vilken det blev. En rödgran som är mycket bred nertill men som passar perfekt i vår lilla hörna. Jag gjorde misstaget att inte ta med mig några vantar när vi handlade den och därför fick jag skylla mig själv när jag stack mig på varenda litet barr som kom åt mina fingrar och handflator. Fy vad otympligt! Men det gick tillslut och granen kom hem. Vi köper vanlig gran för att det känns mer äkta och jag älskar doften av gran inomhus. Av miljöskäl köper många en plastgran men man behöver återanvända dem ett visst antal år för att det ska löna sig. Jag har dock läst mig till att det inte är så miljövänligt som man tror med plastgran och därför ha vi fortsatt med det gamla hederliga sättet.

Det är svårt att få upp barnen på morgonen. Alla utom Tyler förstås. Han väntar snällt i sin spjälsäng på att få komma upp någon gång mellan halv sju och sju. Han är super duktig och har sovit hela nätterna under en vecka. Det är ytterst ovanligt för mig att så små bebisar sover hela natten, James och Chloéy gjorde inte det så tidigt. Jag är såklart tacksam över att han gör det. Och när en sak fungerar bättre är det alltid något annat som inte alls fungerar. För nu vägrar han sova på dagarna, fastän han är svintrött. I morse fick James följa med mig hem igen efter att vi hade kommit fram till hans förskola. Det har börjat gå magsjukan för andra gången och vi vill försöka undvika det i största mån och därför har vi bett om att få den informationen. Även på grund av att Chloéy är i riskgrupp. Om hon blir för sjuk får hon inte ta sina sprutor vilket påverkar hennes leder. Vi har ett läkarintyg som säger att vi får hålla även henne hemma om det bryter ut i hennes skola. James tycker om att vara hemma men det var ändå synd att han inte kunde gå. Han var nämligen inte på förskolan hela förra veckan av samma anledning som dagens. Och i nästa vecka är det enbart en dag han får gå, sen är det jullov! Alltså vad fort tiden går!

Jag ljuger om jag säger att jag inte är stressad. Egentligen behöver jag inte vara stressad men det är så många saker jag skulle vilja hinna göra som jag inte hinner. Det är mycket mer tidskrävande med tre barn än vad jag förväntade mig och trots att jag planerar eller inte planerar verkar det bli samma utgång. Det finns inte energi och ork kvar till att baka det jag vill eller pyssla dem där sakerna som jag gjorde när jag var liten. Jag är pysslig av mig och det kliar i mina fingrar när jag inte har möjlighet att göra sådana saker. Varje gång jag har försökt sätta mig ner med dem stora barnen är det någonting med Tyler. Och är det inte Tyler är det alltid något annat. Idag SKA vi åtminstone klä vår fina julgran! När den är klädd kommer julkänslan infinna sig ytterligare och jag hoppas att min inre stress ger med sig.

Ha en fin torsdag allihopa, stor kram ❤

 DSC00574 DSC00572 DSC00585 DSC00581 DSC00567


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna