VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sömnbrist deluxe

Jag minns inte att Anton och jag var såhär trötta när Chloéy och James var små. Då var det inte bara en bebis att ta hand om utan två! De senaste veckorna har varit riktigt tuffa och än så länge är bristen på sömn återkommande och jag har noll energi för det mesta. Jag försöker mitt bästa men jag kommer liksom ingenvart med någonting känns det som. James och Chloéy är ofta otåliga och Tyler har varit extra gnällig i snart två veckors tid. Han sover inte alls bra. Och om han får för sig att sova lite länge som upp till en timme i sträck är det alltid när jag inte har möjlighet att vila samtidigt som honom.

På kvällarna är jag helt slut och jag orkar knappt ta mig till sängen. Varje morgon när jag stiger upp längtar jag tills det blir dags att gå och lägga mig igen även fast jag vet att det inte riktigt hjälper. Tyler är uppe flera gånger på nätterna och äter samt gråter för att han vill ha sin napp. Vi håller på att vänja honom vid att dricka välling men än så länge avskyr han den. Han spottar och gör grimaser och vägrar dricka den men jag ger honom en liten slurk varje dag och hoppas att han vänjer sig snart.

Efter att James och Chloéy ligger i sina sängar på kvällarna är timmarna därefter väldigt heliga här hemma. Det är de få timmarna vi har över till att planera, prata, mysa och så vidare. Men inte ens det orkar vi göra. Anton och jag sitter eller ligger bokstavligt talat i var sin ände i soffan och ingen av oss orkar flytta på sig. Att se en film tillsammans är lyx och de senaste gångerna vi har försökt titta på en film har båda somnat… kärleken flödar inte riktigt på samma sätt men vi försöker vårt bästa. Jag är så tråkig att jag kan fantisera i mitt huvud att jag kramar Anton eller ger honom en puss på munnen för att jag inte orkar gå fram till honom när jag väl satt mig ner haha. Vi vill hinna med så många saker men just nu är det bara så att vi inte hinner med allting.

Hoppas att denna perioden vänder snart, jag ser verkligen fram emot att vi får sova mer sammanhängande!

20210913_113800


Kommentarer


  1. Ida 23 september, 2021 on 16:06 Svara

    All styrka till er! Vi har samma här med vår 6 månaders som sover riktigt kasst på nätterna. Har varit förvånad över hur pigga vi varit hela våren/sommaren men så kom detta bakslag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna