VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tyler 6 månader!

-Vilken dag är det idag Julia?

-Jag vet inte.. tisdag?

-Ja men vilken dag?

-21 september, har jag glömt något?

-Ja 21 september. Tyler blir 6 månader idag!

HAHA alltså jag har så dålig koll. Det är alldeles för mycket att hålla reda på med tre barn ibland! Idag är Tyler 6 hela månader och jag hänger inte med. I början var det ganska fridfullt och jag kände att jag hade all tid i världen men inte längre. Tyler lär sig nya saker hela tiden och från att bara ha legat ner och tittat sig omkring kan han snart sitta, han går i sin gåvagn, kan säga ”pappa”, tar sig fram på golvet genom att rulla och det är inte långt kvar innan han lär sig krypa. Han är så fin och go och så himla älskad. Snart kommer det vara Anton som är föräldraledig och då blir det ännu svårare att hänga med i svängarna. Det känns väldigt jobbigt att inte kunna vara närvarande på samma sätt men jag behöver verkligen jobba och det är Antons tur att vara hemma. Jag börjar verkligen närma mig ett jobb och jag känner på mig att det släpper snart. När jag väl har börjat jobba igen kommer jag bli en ännu bättre mamma som inte går omkring och tjatar varje dag. Det blir ju en hel del gnäll från de stora barnen och det går inte tillfredsställa alla hela tiden.

Tyler ska på BVC-besök lite senare i veckan och då får vi veta hans vikt och längd. Det är även dags för läkarundersökning. På förra kontrollen fick Tyler sin andra dos av sprutor och det är skönt att han inte ska ta fler på ett tag. Han har ju mått så dåligt efter varje vaccination. Apropå vaccination är snart Anton och jag ”färdig-vaccinerade”. Vi tog vår första dos för ett tag sedan och nu i slutet av september kommer vi ta vår andra dos. Anton ska ta sin imorgon och jag har bokat tid nästa vecka. Utifall att vi får symtom ville vi boka under två olika veckor för det är aldrig roligt att vara sjuka samtidigt OCH ta hand om barnen. Det behövs minst en frisk vuxen för att allting ska flyta på någorlunda när det vankas sjukdomar.

För en stund sedan kom jag på att vi glömde packa ner en frukt i Chloéys väska. Jag fick så dåligt samvete för hon behöver verkligen en frukt på förmiddagen och för första gången glömde vi.. båda två.. Jag är beredd på att få en miniutskällning av henne när jag hämtar upp henne för jag vet hur viktig den där frukten är för henne. Eller riskakorna som hon oftast vill ha med sig. I morse kom vi iväg senare än vanligt och det blev nog så att vi glömde bort det i farten. Vissa dagar lyckas vi vara ute i god tid men andra dagar är det typ sjuttioelva saker att göra på enbart 5 minuter och då hamnar jag efter i planeringen. Men vi har inte kommit försent. Chloéy börjar skolan tio över åtta. Klockan ringer dock prick åtta och därför försöker vi infinna oss på skolgården då. Efter Chloéy har gått in fortsätter James och jag mot hans förskola som han går i på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Han har väldigt lång helg den killen och måndagarna tenderar att bli väldigt långtråkiga. Dels är jag trött och sedan har jag inte några bra idéer på vad vi ska hitta på under alla timmar. James sitter helst framför tv:n men vi har bestämt att vi ska korta ner hans skärmtid ett tag för att få honom mer lekfull och fantasifull som han också är.

Hoppas ni får en bra tisdag, kram på er ❤

Tyler 0 månader vs Tyler 6 månader:

 20210404_100801 20210404_100811

20210916_124314 20210916_124318


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna