VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Såg ni oss på tv?

God kväll!

Jag sitter äntligen ner i soffan efter en fullspäckad dag! Utöver det vanliga lekte James med en kompis idag. Tyler har varit på väldigt dåligt humör emellanåt och vägrat sova. Jag har varit på en intervju. Jag har även varit och klippt mig. Nu är Anton iväg och tränar så jag har lugnet för mig själv en stund. Veckorna är väldigt intensiva. De går fortare och fortare och alla barnen bara växer och växer. Tyler är på god väg till att säga sitt första ord. Jag har tjatat och sagt ”mamma” till honom säkert tusen gånger totalt. Tror ni han försökte säga mamma idag? Han sa pappa istället, fast inte så tydligt kanske. Men det var definitivt inte mamma haha!

Såg ni oss på tv i helgen? Vi dök upp i tv-rutan på kanal 4 i lördags under postkodlotteriets sändning. Det handlade om barnreumatism såklart och Chloéy var i fokus. Vi är väldigt glada över att vi får vara med och dela med oss eftersom det är stor brist i informationen till föräldrar som får besked om att deras barn har reumatism. Därför har vi själva också lagt upp fler videos om Chloéys sjukdom på vår youtube-kanal mammaochpappavlogg. Det finns särskild tre videos som är mer inriktade mot föräldrar i samma sits. Anton och jag förklarar hur det började för Chloéy i första videon och i den sista pratar vi om hur det är för Chloéy idag. Dock spelade vi in dem för ett par år sedan men de är fortfarande aktuella. För hennes tillstånd är detsamma som det var vid tidpunkten som sista videon spelades in. Ni får gärna gå in och kika själva på länkarna här nedanför:

DEL 1

DEL 2 

DEL 3

Vi håller fortfarande på för fullt att redigera och kolla igenom gamla videos för att välja ut de som vi vill lägga upp igen så har lite tålamod. Vi hoppas verkligen att det kommer uppskattas. Men det tar ett tag att nå ut till så många som vi gjorde förut så sprid gärna vår kanal ni också och tipsa om oss till andra personer!

Jag är faktiskt helt slut i huvudet och jag orkar inte skriva mer men jag ska försöka ta vara på den ynka kvällsstunden jag har nu. Vi hörs snart igen, ha det bäst tills dess, stor kram! PS. Om ni vill se inlägget om oss på reumatikerförbundets hemsida kan ni gå in HÄRDSC00113 DSC00117


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna