VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tyler mår inte så bra..

Oj vilket intensivt dygn jag (och vi) har haft här hemma. Det började igår på kvällen när Tyler inte kom till ro som han brukar vid nio-tiden. Han spände hela kroppen, var jätte ledsen och spjärnade emot allting vi försökte med. Han verkade ha ont i magen och blev störd av det hela natten. Jag var nämligen uppe med honom en gång i timmen ungefär och när jag var som tröttast gick jag upp i sömnen kändes det som. Anton tog Tyler någon gång också men det funkar inte att han tar hela nätterna när han ska jobba men vi hjälps åt så gott det går när det behövs. Och i natt behövdes det definitivt. Konstigt nog har jag klarat mig någorlunda bra under dagen idag, jag trodde jag skulle vara mer levande död. Istället har jag nog tagit slut på alla mina reserver så jag riskerar att få ett bakslag istället.

Det fanns tyvärr inte tid att sova under dagen, eller något bra tillfälle heller. Tyler har inte sovit långa stunder och när han väl somnat har det varit i vagnen. Det är det enda som har fungerat när han ska sova lite längre. Jag har inte ens kunnat släppa taget om handtaget utan att han har vaknat till och blivit super ledsen. Jag hoppas verkligen att han sover bättre i natt och att det onda i kroppen försvinner snabbt. Måtte han tillfriskna till namngivningen!

Imorgon ska jag handla det sista till på lördag och på kvällen ska vi sätta upp det stora partytältet. Det är samma tält som har använts till James och Chloéys namngivningar. Enda skillnaden är att vi varit hemma hos Antons föräldrar dem gångerna men nu kände vi att det är lika bra att vara hemma hos oss när det ändå är möjligt. Trots lite stress och massa att ordna med börjar jag känna ett lugn sprida sig i kroppen. Jag har letat febrilt efter Tylers BB-band som både Anton och jag trodde vi råkat slänga. Ingen mindes dock om vi hade slängt det eller inte och vi har båda letat flera gånger på samma ställe. Ikväll gjorde jag ett sista försök samtidigt som jag tänkte ”vilka slarviga föräldrar vi är, ska det vara såhär bara för att det är tredje barnet?!”. Men så fann jag det! Tillsammans med några andra småsaker jag trodde vi hade tappat bort. Jag känner mig faktiskt lite fulländad och det känns bra att avsluta denna dagen.

Imorgon startar dagen som vanligt med att lämna Chloéy på förskolan. Därefter ska jag ha intervju. Önska mig lycka till!

20210831_15040720210831_150400


Kommentarer


  1. Percy 4 september, 2021 on 09:58 Svara

    Hoppas det gick bra på interjuv och att Tyler snart mår bättre. Skönt att ni kan hjälpas åt till viss del iafl.

    • Mammaochpappablogg 4 september, 2021 on 23:30 Svara

      Tack så mycket! Tyler har mått bättre idag och det känns som det går åt rätt håll än så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna