VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Chloéy 6 år ❤

Igår fyllde Chloéy 6 år!! Vi firade henne med frukost på sängen och paketer på morgonen. Sen åkte vi och badade vid lunch och träffade min mormor vid stranden. Därefter åkte vi hem igen för att ordna det sista innan kalaset som började klockan fyra! På kalaset åt vi pajer av tre sorter – taco, skink och ost samt spenat och fetaost. Anton är bäst på att göra paj så han stod för det mesta där! Jag hade gjort tårtorna i vanlig ordning och Chloéy hade beställt en chokladtårta men jag gjorde även en annan sort med lime, vanilj och hallon. Gästerna var nöjda, vi också.

Nu är vi påväg på en liten trip till Ängelholm för att träffa Antons farbror som bor där. Vi ska sova över hos honom och imorgon tar vi oss vidare till Malmö över dagen. Innan vi kommer fram till Ängelholm ska vi förbi en gammal grotta som ligger i Hässleholm. Där kan man se fossiler och fladdermöss bland annat. Barnen tycker det ska bli spännande och det gör vi vuxna också 😊

Som alltid när vi ska iväg på utflykter åker vi inte när vi bestämt att vi ska åka. Vi stiger heller inte upp när vi sagt att vi ska. Vi hade ställt klockan på halv åtta men vi sov till fem över åtta. Vi ångrar oss alltid i efterhand för vi vet att vi hade kommit iväg i tid om vi bara stigit upp när vi hade tänkt. Men men. Vi är påväg och vi kommer förmodligen hinna till grottan i tid. Visningen börjar kvart i elva.

Hoppas ni får en jätte bra helg. Vi ska njuta av att vara lediga tillsammans 💙

DSC03958DSC03976

DSC03989DSC03992DSC04131 DSC04123 DSC04128 DSC04101 DSC04079 DSC04085 DSC03995 DSC03996 20210722_195215


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna