VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

4-månaderskris

Hej på er i värmen! Shit vilken sommar det blev och så varmt vi har fått! Jag gillar svensk sommar men jag absolut avskyr när det är klibbigt och fuktigt som det har varit nu ett par dagar. När jag inte hade småbarn var det jobbigt nog och när jag var höggravid med både James och Chloéy på somrarna var det också riktigt tufft. Men det är även väldigt jobbigt att bära omkring en bebis som också tycker värmen är påtaglig.

Tyler är inte tillfreds om dagarna och jag tror delvis att det beror på vädret men också för att han inte är nöjd när jag har ammat honom. Jag hade verkligen hoppats på att amningen med honom skulle vara exemplarisk och att jag på eget initiativ denna gången skulle avsluta amningen när han kändes för stor. Men denna gången känner jag samma som jag gjorde med James – att han inte blir mätt nog. Varför blir min mjölk så tunn när mina barn knappt är 4 månader gamla?! Jag tycker det är så himla tråkigt. För en gångs skull ville jag amma längre. I ett halvår åtminstone. Men nu känner jag att det blir sämre och sämre. Jag har fått ge Tyler ersättning på flaska då och då och som jag trodde har det hjälpt och han har varit mer nöjd.

Att det ska vara så komplicerat att göra en så naturlig grej va? När jag ändå vill. Anton tycker jag ska testa att pumpa varje dag med bröstpumpen för att öka produktionen. Jag har inte haft lust hittills. Det har känts så trist. Och det är inte alls skönt att pumpa jämfört med att amma. I början på nästa vecka är det återigen dags för besök och kontroller på BVC. Jag kanske kan höra med dem om de har några andra tips.

Idag under eftermiddagen har Anton och de stora barnen varit i simhallen. James och Chloèy hade inte lust att åka till sjön för att vi har badat där några dagar i rad så de fick sin önskan uppfylld. Jag och Tyler stannade hemma för jag kände att det inte var lönt att ta med honom när jag eller Anton måste passa upp på honom hela tiden. Plus att man inte kan köra med sin barnvagn hur som helst där inne heller. Jag och Tyler fick några varma timmar här hemma istället. Han har inte sovit särskilt bra och jag har försökt det mesta för att svalka ner och underhålla honom.

Ikväll åker jag och tar ett svalkande dopp utan något av barnen. Det ska bli skönt! Hoppas ni får en bra helg, kram ❤

20210716_164605 20210716_164552


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna