VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kalas-firande för James och midsommar!

Vi har äntligen blivit friska allihopa och i helgen har vi firat både midsommar och James 5 års dag! Han fyllde 5 år förra söndagen men då var han inte tillräckligt frisk för att ha kalas men under veckan blev han bättre och på onsdagen kunde James äntligen gå till förskolan igen. När både James och Chloéy hade blivit friska var det Tylers tur att må dåligt efter hans dubbla vaccinationer han gjorde på BVC. Jag skrev om det sist och vill utifrån vår erfarenhet rekommendera ALLA andra föräldrar att inte vaccinera sina barn dubbelt upp mot olika sjukdomar samtidigt! Jag kommer aldrig göra om det kan jag säga för det var hemskt att se Tyler ha så ont som han hade. Feber är en väldigt vanlig biverkning som vi upplevt med alla barn men hans feber gick aldrig ner utan den var konstant hög och utöver det hade han olidligt ont i sin lilla mage på grund av ROTA-vaccinet. När febern äntligen försvann skrek han fortfarande hela tiden och det hjälpte inte ens att ta upp honom i famnen när det var som värst. Han skrek mindre när han fick ligga själv men det var svårt att bara låta honom vara för instinkterna säger till en att ta upp honom.. Vi ringde och rådgjorde med 1177, doktor.se samt BVC. Om han inte hade lugnat sig på onsdag-kvällen skulle vi ringt barnakuten. Men vi hade tur för han somnade väldigt sent och blev sakta men säkert lugnare. Sedan dess har han varit som en helt ny bebis och vi är tacksamma för att det är över!

På midsommarafton i fredags kunde vi allihopa slappna av efter alla barnens sjukdomsbesvär och vi åt en midsommarlunch hemma hos oss. Efter det åkte vi ut till Evedals badplats. Trots moln på himlen och svalt väder badade Anton, James och Chloéy i sjön. Sedan fikade vi och åkte hem för att göra egengjord pizza. Vi hade en väldigt lugn men mysig midsommar som blev lyckad trots att vi gjorde om våra planer dagen innan för att min mormor blev sjuk i sista stund. Vi skulle egentligen ätit lunchen hos henne och gått till Evedal tillsammans men tyvärr gick ju inte det. Men det blev bra ändå ❤

 20210625_144718 DSC03439 20210625_151304 DSC03454 DSC03480 DSC03467

Igår hade vi som sagt kalas för James och det firade vi med han farmor och farfar, farbror, faster och några vänner till familjen. Eftersom min familj bor i Stockholm brukar vi fira med dem när vi kan ses i närtid i samband med allas födelsedagar. James var nöjd med kalaset och han var väldigt nöjd med tårtan. Han tog till och med mer tårta vilket aldrig har hänt förut haha. Jag tror alla gästerna är nöjda också. Tack alla för att ni kom ❤

DSC03574 DSC03577 DSC03523 DSC03515 DSC03492 DSC03508 DSC03537 DSC03536 DSC03539DSC03555DSC03392


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna