VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På tåget till Stockholm!

När James var en liten bebis befann vi oss i en helt annan vardag jämfört med nu. Det var bokstavligt talat kaos då och jag var i ett överlevnads- ”mode” för att lyckas ta mig igenom dagarna. Jag tänker ofta på den tiden och det får mig att känna en enorm tacksamhet över livet som det är just nu. Jag kan inte fatta att det har gått så bra denna gången. Tyler är inte snällare än vad James var men för det mesta fungerar allt som på räls. Även när det är skrik och gråt. Jag vet att det beror på Antons och min relation samt hur vi mår psykiskt båda två. Det var en lång och tuff resa hit men det var det värt!

För första gången sedan Tyler kom i slutet på mars kände jag mig som en dålig mamma igår. Och fy vad jobbigt det är! Ni vet sådana dagar där man skambelägger sig själv till den grad att man får ångest och tillslut bara vill börja gråta. Så kände jag igår och det var en ynka dag. Men det kommer komma fler för det är inte första gången som det kommer köra ihop sig. Så funkar småbarnslivet. Det är högt och lågt. Den stora skillnaden på då och nu är att DÅ grät jag varje vecka, ibland varje dag för att det var så psykiskt jobbigt under den tiden. Det var på grund av så många olika anledningar. Idag är jag lycklig och glad nästa varje dag och det är så skönt!!!

Tyler har varit svår att trösta i flera dagar och han skriker tills hans somnar i princip. Sedan vill han vara nära oss i famnen hela tiden. Jag har inga problem med närheten men det som får mig att må sämst är när jag inte kan trösta mina barn. Och igår kunde jag inte trösta Tyler. Det kvittade vad jag än försöker med, han grät och grät och skrek och skrek. Jag fick lägga ner honom flera gånger för att låta honom skrika och börja om på nytt igen. Det var skitjobbigt och jag kände hur jag sakta men säkert tappade tålamodet och började känna mig otillräcklig.

Senare på eftermiddagen blev det bättre när han fick somna i bärsjalen och då kändes allting okej igen. Jag var lättad över att jag lyckades hålla mig någorlunda stabil utan att få ett sammanbrott. Om någon hade tryckt på fel punkter hade jag brustit ut i gråt.

Idag vaknade alla i familjen på bra humör. Och just nu sitter vi på tåget till Stockholm för att träffa min familj. Det var längesedan vi hälsade på nu. Allt på grund av corona, en graviditet och en förlossning. Det blir Tylers första besök och den första tågresan! Hittills har han sovit sig igenom hela resan och varit väldigt lugn. Chloéy och James lyssnar väldigt bra när vi är iväg och de har också hållit sig lugna. De längtar jätte mycket efter alla vi ska träffa, allt från sin mormor till sina morbröder. Det ska bli så mysigt ❤

Hoppas ni får en bra helg ni också! Kram från oss 🤗

20210611_074109 20210611_074013 20210611_072548 20210611_072805


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna