VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma själv med barnen

Denna helgen är jag hemma själv med alla barnen. Anton är på en golf- och fiske-weekend med sin bror och pappa som de bokade innan vi fick Tyler. Förra helgen var jag nervös över att Anton skulle vara iväg men nu efter att det gått en natt känns allt väldigt lugnt. Det har gått super bra hittills och de stora barnen har lyssnat för det mesta. De hjälper även till när jag ber dem om något vilket underlättar när jag har händerna fulla.

Vi sov i samma rum denna natten. Jag, Chloéy och James sov i den stora sängen och Tyler sov i vaggan nedanför. Alla var utvilade imorse, även jag som enbart är uppe en gång per natt i snitt. Tyler sover väldig bra om nätterna och vaknar oftast en gång. Sen vaknar han igen tidigt på morgonen och det känns väldigt lyxigt att han sover mer än 3 timmar i sträck

20210515_104848

Under förmiddagen och morgonen har vi tagit det lugnt. Jag har t.o.m hunnit ta en dusch, sminka mig och flätat håret. Även dammsugit lägenheten. Sedan packade jag och barnen inför kommande natt som vi ska spendera hos barnens farmor och min svärmor. Jag gav Chloéy hennes spruta också som hon måste ta varannan lördag!

20210515_11340020210515_11361720210515_113825

Det ska bli jätte mysigt att sova borta och det känns skönt att vara på det stället som barnen trivs allra bäst på! Vi är ju här en hel del och det känns som hemma varje gång. Chloéy och James hade gärna flyttat hem till sin farmor och farfar om de fick men vi vill gärna ha dem hemma hos oss haha.

20210515_12200120210515_121950

Det såg ut som vi skulle flytta efter vi var färdiga med packningen för det blev många saker. Tylers väska har många ombyten och salvor, blöjor osv. Sedan vill James och Chloéy packa med sig leksaker utöver kläder samt deras egna kuddar. Tur att jag kan använda barnen som avlastning när jag har fullt upp med att laga lunchen 😉

Nu är vi på plats och ska snart få eftermiddagsfika. Barnens faster med sin kompis kommer över lite senare, de är bästa lekledarna så barnen kommer ha att göra! Vi har inga särskilda planer mer för dagen och eftersom vädret är regnigt och tråkigt håller vi oss inomhus för det mesta. Regnkläderna är med utifall att de vill gå ut 😊 Hoppas ni får en mysig lördag, kram!

20210515_104724


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna