VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Elefantfamiljen

Hej på er!!

Denna helgen har vi bland annat varit hos Antons föräldrar, vi har handlat och vi har haft besök av barnens kompisar från förskolan (en kompis var). Det känns som att helgen har varit lång men fylld med mycket lek. Vädret går fortfarande inte att lita på men vi tar tillvara på de solstrålarna som kommer och då brukar vi gå till en lekplats. Tyler gillar att åka i vagnen också vilket gör det enklare när vi tar oss någonstans.

Chloéy och jag var en runda på stan i fredags. Hon har velat köpa några särskilda saker under ett tag och jag har haft dåligt samvete över att vi inte har umgåtts tillsammans bara hon och jag. Ansvaret ligger helt på mig och jag har tänkt tanken varenda dag under några veckor och äntligen blev det av! Tyler var med men han låg i vagnen och sov hela tiden. Chloéy köpte många klädesplagg hon länge velat ha och jag tipsade och tyckte till om allting. Hon var super nöjd med sina köp kan jag lova och det gjorde mig väldigt glad över att se henne så glad och nöjd också ❤

Under tiden som Chloéy och jag var iväg åkte Anton med James och utförde ärenden. Det var inte lätt för James att ge med sig att åka iväg utan mig och Tyler. Han var riktigt ledsen över det faktiskt. Jag fick övertala honom att åka med Anton och tillslut var det okej och tårarna slutade rinna. James har blivit väldigt fäst vid Tyler och det är super gulligt tycker jag men det blir jobbigt för James när han inte kan vara med Tyler hela tiden. Det märks tydligt att han är storebror och han har börjat ta den rollen på fullaste allvar. Han tittar alltid till Tyler och vill ha koll på honom vart han än är. Han vill veta om han sover, äter eller ligger i någons famn. Han håller i honom 1-2 gånger per dag och kramar om honom minst 10 gånger per dag. Han glömmer aldrig att säga godmorgon eller godnatt. Han är verkligen den bästa storebrodern ❤

Igår berättade Anton att både James och Chloéy hade sprungit iväg och stängt om sig när Tyler började skrika högt. De satt vid ipaden och kunde såklart inte höra något. Jag bara skrattade åt det för precis så är det när man har yngre syskon. Man springer och gömmer sig ibland haha!

Apropå höga ljud… För ett tag sedan fick vi klagomål från en granne att vi låter högt om dagarna. Detta var under perioden när både Chloéy och James var hemma mer under min graviditet. Vi brydde oss inte om klagomålen som var väldigt löjliga eftersom det var på dagtid. Det är ju inte emot reglerna. Så länge de är lugna senare på kvällarna kommer vi inte ta åt oss. I helgen har det gått flera flyttlass i hyreshuset vi bor i. Vi har fått tre nya grannar. En av dem mötte vi utanför vår dörr och då började vi prata lite. Hon skulle få tillskott efter sommaren och hade sina systerbarn på besök. Jag sa att vi hörde att det var barn ovanför oss för det låter när man stampar i golvet trots att det är betong. Då berättade hon på ett komiskt sätt att de nog väl hade hört oss också. De kallade oss för elefantfamiljen. HAHA! Elefantfamiljen?! Då måste vi verkligen låta mycket tänkte jag men det är mest James och Chloey som springer omkring hemma. Vi kan inte förbjuda dem att göra det… grannen tyckte ändå det var okej eftersom det inte lät på kvällstid och hon sa att hon förstod att barn inte kan sitta stilla hela tiden. Skönt att hon känner så. Men Anton tog lite illa upp fick jag veta senare. Han vill inte vara en granne som andra stör sig på. Det förstår jag men jag bryr mig inte lika mycket. Vi hoppas att det inte sprids dåliga rykten om oss bara.

I förra inlägget skrev jag att vi har rensat i förrådet. Rensandet har fortsatt in till hemmet och vi har slängt ut massor som vi inte använder eller ej behöver. Jag älskar att rensa! Det känns så bra i mitt inre kontrollbehov som jag ofta lägger åt sidan i och med att jag är mamma till tre barn och därför blir det omöjligt att ha ordning på allting hela tiden. Men jag mår som bäst när det är ordning och reda. Anton också. Det är verkligen skönt att vi är likadana där. Ibland tycker jag t.o.m. att Anton är snäppet värre. Men det kan han få vara. Det är många män som inte bryr sig om ordning och reda över huvud taget så jag har hellre en man som är raka motsatsen ❤

Hoppas ni får en bra start på den nya veckan, kram till nästa gång 🤗

20210426_190918 20210426_184149 20210429_064956 20210502_150037


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna