VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mammahjärtat svämmar över

God morgon alla läsare ❤

Har ni haft en bra helg? Det har vi! Ännu ett besök från min familj har ägt rum, denna gången var det pappa och Fia samt mina småbröder Mavi och Aslan (2,5 år gamla) som besökte oss. Vi grillade och umgicks hela lördagen och barnen höll sig sysselsatta nästan hela tiden. Det är väldigt intensivt med många barn på samma yta under många timmar men det fungerade jätte bra. Vi var väldigt trötta på kvällen när de hade åkt haha men vi gör så gärna om det igen!

20210424_104312 20210424_104425 20210424_104509

Under gårdagen var vi hemma hos Antons föräldrar på middag. Innan dess rensade vi ut bland kläder och dylikt vilket jag hade påbörjat två dagar innan det. Tanken var absolut inte att rensa men jag var uppe i vårt förråd för att enbart lämna några saker men sedan var plötsligt allting i förrådet utplockat och jag satt mitt bland alla kläder och saker och försökte få ordning på allt. Nog blev det ordning men framförallt har vi slängt och skänkt en hel del. Det känns alltid bra när någonting som är i bra eller okej skick kan återanvändas eller återvinnas, därför är vi noga med att åka till återvinningscentralen med våra gamla saker och kläder. Det som är i väldigt bra skick sparar vi, vi har ju även sådant som betyder lite mer och som vi inte vill göra oss av med.

Chloéy går på dans varje söndag numera. Hon bytte från fotboll till dans för att fotbollen inte alls var så bra som vi hade trott. Både James och Chloéy gick på fotbollsträning tillsammans men det vi inte visste var att det inte fanns någon ordning i lokalen och det blev inget spel alls. Av en händelse kom Anton för att hämta barnen något tidigare och fick se hur kaosartat det var inne i lokalen. Föräldrar får inte vara med och titta på träningen nu när det är corona, enbart hämta och lämna så när Anton hämtade blev han förvånad över hur illa fotbollsträningen sköttes. Både James och Chloéy fick välja om de ville byta till något annat och det var bara Chloéy som sa ja, James slutade på fotbollen. Båda två gillar att dansa väldigt mycket men James kände inte för det denna gången. Chloéy dansar tillsammans med barn som är mellan 6-8 år och det är på en helt annan nivå än vad fotbollen var. Det är så roligt att de tycker om att gå på aktiviteter men vi hoppas James kan börja på någonting annat snart istället!

Mitt mammahjärta svämmade över igår efter jag hade lämnat Chloéy vid danslokalen. Jag tittade på henne på håll och insåg hur stor hon har blivit och att jag inte hänger med i hennes utveckling som har satt fart ordentligt under det senaste halvåret. Jag blev så känslosam och hade storgråtit om ingen annan varit där. Istället försökte jag hålla tillbaka tårarna samtidigt som jag gick mot bilen för att köra hemåt, det gick väl sådär kan jag erkänna. Men tänk att hon fyller 6 år i sommar och att jag blev mamma för första gången för snart 6 år sedan! Det är helt otroligt och jag kan inte fatta att det har gått flera år.

Nu sitter jag i soffan hemma och är trebarnsmamma. Det känns helt surrealistiskt ibland men samtidigt är det så häftigt och mysigt, även tufft och svårt vissa perioder. Efter varje period av kaos kommer alltid en period av ett lugn och då mår vi alla som bäst. Just nu har vi haft det relativt harmoniskt skulle jag säga. Tyler är lite mer än 1 månad gammal och vi förstår honom väldigt bra och barnen har tagit emot honom på ett väldigt fint sätt. Anton och jag har börjat komma in i nya rutiner och det har också gjort att det har blivit lugnare hemma. Amningen fungerar mycket bättre vilket har gjort att Tyler är mer nöjd, även jag som inte behöver stressa eller ha ångest över det. Amning är aldrig enkelt, det krävs väldigt mycket tålamod för att verkligen få en fungerande amning som är bra för både mamman och barnet. Det är absolut inget som är självklart och det har det inte varit för mig denna gången heller.

Mina studier har fått väldigt lite uppmärksamhet den senaste tiden. Dock har jag redan fått betyg på en av kurserna och trots att jag inte lagt ner särskilt mycket tid har jag klarat mig väldigt bra med bra betyg. Studierna kommer sist i turordning nu och trots att jag är väldigt plikttrogen och gärna vill färdigställa allt jag påbörjar har jag fått lägga det dåliga samvetet åt sidan. Familjen kommer alltid först ❤

 20210419_065135

En liten Chloéy för flera somrar sedan ❤❤❤

Chloéy 3 år (21)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna