VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1 månad ❤

Idag blir vår lille Tyler 4 veckor gammal. Han är alldeles snart 1 månad! När man tittar tillbaka tycks tiden alltid gå fort men den har faktiskt gått i lagom takt för mig. Några dagar har flygit förbi men under de flesta dagarna har jag lyckats bra med att befinna mig i stunden och nuet. Igår träffade jag en äldre dam i affären som sa ”njut av tiden” och jag svarade ”det gör jag” för det är sant. Men det är lätt att glömma bort att njuta, särskilt när det inte är första barnet för uppmärksamheten dras hela tiden till de stora barnen och alla tråkiga sysslor som behöver göras. Därför blir det nästan ännu viktigare att njuta när tillfällena kommer.

20210417_102944 20210417_102951 20210417_102947

Tyler har sovit bättre de senaste dagarna. Allt på grund av magdropparna vi börjat ge honom. Vi ger honom två olika sorter, Sempers magdroppar samt Minifom. Den förstnämnda bidrar till en bra magkultur och innehåller bra bakterier. Den andra gör de stora luftbubblorna i magen mindre. Tyler skrek mycket innan vi började kombinera dessa och han sov inte djupt alls. Vi märke att han ofta hade ont i magen och det var svårt att trösta honom. Jag tyckte även att han var vaken väldigt mycket för att vara så liten och det visar sig att magkänslan var rätt. Spädbarn sover ju väldigt mycket och nu har han äntligen börjat sova! Utöver magdropparna använder vi pysventil ibland och det har också gjort stor skillnad.

Vikten ligger på 4200 gram och hans gulsotsvärden har sjunkit ännu mer. Tyler är en bebis som vill vara med varje vaken minut så vi tar tillvara på de stunderna genom att ha honom med oss. Jag älskar att vara nära och mysa vilket han också gör. Amningen fungerar bättre och bättre. Sedan hans mage blev bättre har han inte varit lika frustrerad vid bröstet. Men han har sina stunder när han blir väldigt irriterad när han är hungrig och då kan det ta en stund innan han lyckas få ett bra sugtag. Så länge det blir bättre tänker jag fortsätta amma men vi har även börjat ge honom min mjölk på flaska vid enstaka tillfällen.

Under helgen har vi haft min syster och hennes son på besök. Vi har haft det jätte mysigt och barnen har lekt för fullt. De bråkar och tjafsar en hel del men de har också väldigt roligt. Nu är vi ute och njuter av det sköna vädret! Hoppas ni får en bra söndag, kram ❤

 20210418_134748


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna