VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Studiedag med barnen

Idag har barnen studiedag och de är hemma med mig hela långa dagen. Chloéy har varit hostig och snorig i 3 dagar nu och vi väntar på att det ska släppa. James hade liknande symtom för cirka 1,5 vecka sedan och var hemma från förskolan hela den veckan. Nu på fredag blir det ingen förskola för någon av dem eftersom de vanligtvis har varit hemma med Anton som tagit föräldraledigt på fredagar. Dock förväntade vi oss att bebisen skulle kommit nu och därför har han inte ansökt om att vara föräldraledig denna fredagen.. Det blir jag som får vara hemma med barnen igen helt enkelt. Om inte bebisen vill komma under det närmsta dygnet :)

Jag har faktiskt inte en enda onormal ”känning” i magen eller något som tyder på förlossningsstart. Allt jag har känt tidigare har inte varit på riktigt och jag känner mig överdramatisk som har reagerat på minsta lilla symtom förut. Sammandragningar får jag ju fortfarande men de är absolut inte regelbundna. Tvärtom kommer de plötsligt och kan vara intensiva för stunden men efter det händer absolut ingenting. Ibland tror jag slemproppen håller på att lossna men det fortsätter ändå komma ut mycket slem vissa dagar och har gjort det i några veckor nu.. Jag promenerar en kort runda varje dag, mer än så orkar jag inte. Jag och barnen har varit ute idag när det var soligt och varmt, det räcker för mig för nu är jag helt slut.

På helgerna ekar det tomt i kalendern för nu hade vi som sagt räknat med att ha fullt upp med tre barn här hemma. Det finns liksom ingenting att göra. Förra lördagen startade en termin bestående av fotbollsträning för både Chloéy och James. Vi anmälde dem för två månader sedan och tänkte att det vore bra för dem att få springa av sig en gång i veckan när vi ändå kommer vara hemma mycket. Tyvärr glömde Anton bort tiden (det är han som har haft all info via sin mail) så det blev ingen fotboll första gången. Nu på lördag hoppas vi att de kan gå dit som planerat, då har barnen åtminstone något att se fram emot.

Ikväll blir det köttgryta till middag. Jag hoppas den blir lika god som jag har tänkt att den ska bli. Innan dess ska jag försöka använda min energi sparsamt för att orka hålla igång barnen tills Anton kommer hem efter 17. Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll, KRAM!❤

20210318_12063320210318_13020620210318_120730


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna