VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fira Anton 27 år och alla❤dag

Igår firade vi Anton som fyller 27 år idag och alla hjärtans dag! Det var Antons familj som kom vilket är lagom nu så nära inpå förlossningen. Min mamma har varit på besök i helgen men åkte hem innan kalaset började. Vi hann umgås med henne under de andra dagarna vilket var supermysigt. På gårdagens kalas bjöd vi på kycklingsallad, tårta, sockerkringlor och semlor. Allt var uppskattat och vi var väldigt nöjda med dagen. Anton fick sin önskan uppfylld om att få ett schackbräde, det var den enda fysiska presenten han hade berättat om. Vissa år är det väl så att man inte önskar sig särskilt mycket, speciellt när man blir äldre och ofta går och köper det man vill ha. Jag tycker ändå det är roligt med presenter, både att ge och få för det är tanken som räknas och jag är alltid nyfiken på vad andra tycker passar mig bra.

DSC03173 DSC03175

DSC03083 DSC03071 DSC03107 DSC03150 DSC03125

DSC03134

DSC03127

Barnen och jag sjöng ”happy birthday” för Anton idag på morgonen och gav honom paket samt frukost på sängen. Från mig fick han ett par sneakers, ett snyggt armband och en grej till ansiktet som rensar porerna. Anton är nöjd och vi ska fortsätta eftermiddagen med att åka pulka. Det gäller att passa på nu när det snart blir plusgrader igen och snön inte har hunnit smälta ännu. För övrigt ville Anton ansvara för middagen ikväll så det blir mysmiddag bara vi två när barnen har lagt sig! Jag kunde inte låta bli att visa er bilderna nedanför där barnens fina teckningar syns. Hjärtat slår ett extra slag när jag ser hur de anstränger sig för att göra andra glada ❤

DSC03185 DSC03189

Hoppas ni har haft en bra start på veckan, kram ❤


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna