VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Överraskade!!!

Min helg har varit mer än bra. Den har varit en av de bästa helgerna på länge. Dels för att min äldsta lillebror kom på besök vilket var längesedan. Han kom med tåget i fredags och har hängt med oss till idag på morgonen när jag skjutsade honom till stationen igen. Chloéy och James har uppskattat hans närvaro ovanligt mycket och verkligen tagit vara på varje stund. Det var härligt att se dem så glada och lugna. För min egen del är det alltid mysigt att få besök från min familj då och då och nu är det så pass nära bebisens entré att de inte kan komma och besöka oss mer än denna veckan ut för sen kommer vi distansera oss ännu mer inför förlossningen.

Den andra anledningen till att helgen blev så bra var för att både Anton och jag blev överraskade med en babyshower mitt i allt. Det var ingenting vi hade förväntade oss och trots att alla som ville vara med inte kunde och inte borde på grund av corona blev det så himla lyckat! Jag kände mig väldigt lyckligt lottad och otroligt tacksam hela dagen och det håller i sig fortfarande kan jag säga. Det värmer i hjärtat när andra anstränger sig för att vi ska få det bra. De som låg bakom hela planeringen var Antons lillasyster samt hennes bästa kompis som också är en kär familjevän sedan många år tillbaka. Jag är förvånad över hur de lyckades synka allihopa och prata med min familj i Stockholm samt ordna med dekorationer och gofika, allt detta i total tystnad. Ni är underbara tjejer ❤

received_178722643613731 received_489541508707683 received_438185384273638 received_780522396221796

När James och Chloéy låg i magen hade vi inga babyshowers och därför kändes det särskilt speciellt nu när det förmodligen är sista bebisen. Jag och Anton var påväg till Antons föräldrar i två olika bilar i lördags. Jag hade barnen med mig och min lillebror satt även i vår bil. Vi trodde vi skulle dit på en vanlig eftermiddagsfika som inte är någon märkvärdig sak på helgerna. Vi hänger ju hemma hos hans familj väldigt mycket och det bjuds på middagar, fika, lunch och allt man kan tänka sig. När vi kom fram med bilen och skulle gå in var ytterdörren låst vilket den aldrig brukar vara. Det var även nerdraget i fönstret bredvid men jag tänkte att det berodde på den starka solen som lyste den dagen. Barnen kikade in i de små fönsterna i ytterdörren men såg antagligen ingenting konstigt mer än deras farfar som kom och täckte alla glipor haha.

Inomhus hörde vi hur de sprang omkring och jag tänkte att de säkert gömde lördagsgodis till barnen eller något. Men efter en stund när vi blev insläppta kom överraskningen och då fick vi se allt de hade förberett! Och vilken SURPRISE det blev haha!

received_786532202248227received_485929975750143

20210206_145919 20210206_144908 20210206_145931

Efter att ha frossat i alla möjliga goda sötsaker fick vi öppna presenter som låg fint på ett bord och väntade. Varenda gåva var absolut perfekt, alla hade fina dova färger och sköna material. Ni kan se det mesta på bilderna nedan. Den stora vaggan är tänkt att vi ska ha i Antons och mitt sovrum eftersom bebisens spjälsäng befinner sig i ett annat rum som hen får vänja sig vid successivt.

Super-duper-tack återigen allihopa, vi är så glada och tacksamma för allting ❤

DSC03050  DSC03052 DSC03046

DSC03045


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna