VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BARNVAGN INFÖRSKAFFAD

Äntligen har vi hittat en barnvagn! Eller ja, Anton hittade en barnvagn. Jag har inte letat särskilt intensivt och vi hade inte kommit överens om vilket märke vi skulle ha men Anton visade mig en annons han hade hittat. Jag tyckte det var värt att åka och titta på vagnen och min inställning var att vi inte skulle köpa den. Häromdagen åkte vi i alla fall och tittade, provkörde, kände och klämde på vagnen. Den var mycket finare i verkligheten än på bild och det fanns ingenting att anmärka på. Både Anton och jag tyckte om den så vi köpte den! Märket är Emmaljunga som vi tidigare haft och som jag var väldigt nöjd med. Dock var Anton mindre nöjd och därför trodde jag inte han ville köpa samma märke igen men vagnen vi har köpt är en annan modell jämfört med den andra vi hade vilket kändes mycket bättre för Anton.

Förut hade vi en ”city-variant” som var en mindre modell. Den byggde vi ut till en syskonvagn när James föddes som var med oss under ett par år. Det enda problemet jag tydligt minns är att det var fel på ett av däcken på den lilla vagnen och att vi fick lämna in det samt byta ut det. Felet återkom tyvärr och det gnisslade när vi körde trots att vi testat allt i samråd med butiken där vi köpte vagnen. Jag tror det var något fabriksfel men jag är inte orolig att denna vagnen ska få samma problem. Som ni ser på bilderna köpte vi både sittdel och liggdel direkt (sittdelen ligger på golvet i bakgrunden). Vi är supernöjda och det hoppas vi bebisen i magen också kommer bli!

DSC02972

DSC02971

DSC02970

Spjälsängen är provbäddad och jag har sorterat bebiskläder i storleksordning. Imorgon har jag varit gravid i 30 veckor. Om två veckor börjar jag plugga och om sex veckor är bebisen färdigbakad och kan komma när som helst. Det är både spännande och skrämmande. Jag tänker på förlossningen mer och mer och försöker lugna mig själv genom att intala mig att det inte är dags ännu. Oavsett om man planerar en förlossning blir den aldrig som man har planerat. Det bästa man kan göra är att gå in med en bra inställning. Men min inställning går upp och ned lika mycket som mina hormoner gör.

Önskar er en mysig söndagskväll, kram ❤

DSC02978 DSC02973 DSC02976


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna