VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

V.25 och vår första advent ❤

Tänk att jag redan har varit gravid i cirka 6 månader!! Det är helt sjukt! Jag räknar mestadels veckorna i graviditeten och varje måndag går jag in i en ny vecka, idag har det gått hela 25 veckor. Bebisens tillväxt ändras drastiskt nu och den ska gå upp mycket i vikt under de sista månaderna. Den är över 30 cm lång men väger fortfarande inte särskilt mycket. När Anton är i närheten av mig märker bebisen av hans röst och börjar röra på sig. Den rör sig även mycket till musik och höga ljud. Jag har sammandragningar flera gånger om dagen och det kommer jag fortsätta ha under hela graviditeten.

För varje vecka går jag upp något kilo i vikt men hittills känns det som att min kropp följer en bra kurva. När James låg i magen vägde jag väldigt mycket mot slutet till skillnad från vad jag brukar. Jag gick upp 15-20 kg från min ursprungsvikt men egentligen hade jag inte kommit ner till min ”vanliga” vikt efter förlossningen med Chloéy för att jag blev jag gravid så tätt inpå. Innan jag blev gravid nu med bebis nummer tre vägde jag lite över 70 kg och nu har jag gått upp till cirka 80 kg. Det är rimligt för att jämföra med min egen kropp. Just nu känner jag mig ”lagom” stor och rund om magen, inte för klumpig ännu. Dock sover jag mindre bra för att jag vaknar varje gång jag behöver vända på mig haha. Det är inte helt lätt längre nämligen..  Såhär ser jag ut nu och för er som är känsliga för halvnakna bilder –>scrolla längre ner i inlägget 😉

DSC02606

Igår firade vi första advent hemma hos Antons föräldrar. Barnen hade sett fram emot det jättemycket för vi hade bestämt att vi skulle baka. Och som vi bakade. Vi bakade lussebullar, dekorerade pepparkakshus och bakade pepparkakor. Sedan åt vi hämtmat senare på kvällen. Jag känner att vi har fått in julen hemma hos oss också med belysning och tomtar med mera. Det känns även i hela kroppen, en slags mys-känsla som sitter i magen. Barnen blir mer och mer spända och exalterade ju äldre de blir, det är så kul att se.

Hoppas ni också hade en mysig första advent, kram tills nästa gång

DSC02595 DSC02612 DSC02625


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna