VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bus eller godis

Halloween är en mysig helg tycker jag. Ju äldre barnen blir desto mer uppskattar de allt ifrån dekorationer till att klä ut sig. Vi firar inte på samma sätt varje år, vi tar det alltid som det kommer. I år hade vi ingen fest. Istället har vi tagit det lugnt med barnen och låtit hemmet få några förvandlingar ?

James och Chloèy ville gärna gå bus eller godis för första gången så vi ordnade en lite runda som var väldigt corona-säker. För min del är jag fortfarande inte rädd för Corona men jag är tydligen i riskgrupp som gravid och sedan vet vi ju att Chloèy som har reumatism också är i riskgrupp. Men samtidigt så är vi mer försiktiga med alla andra sjukdomar såsom influensa och magsjuka. De påverkar henne också. Därför ska hon, liksom jag, ta vaccin mot årets influensa.

Anton och jag körde barnen till tre olika ställen inom familjen där de fick ringa på och säga ”bus eller godis”. De tyckte det var jätte roligt. Jag är glad att de blev nöjda trots att de ville åka till alla deras kompisar också haha ?

Över natten har vi haft besök av kontaktbarnen. Vi hämtade dem igår på eftermiddagen. Idag tänker vi gå ut efter frukost oavsett vädret. Det är alltid skönt att komma ut med alla fyra barnen. För både dem och oss blir det en annan frihetskänsla och om det har varit väldigt intensivt samt lite bråk och tjafs så hjälper det ofta att gå ut. Vädret kan vi inte riktigt skylla på, frisk luft är frisk luft och det behöver alla ?

Hoppas ni har haft en bra helg, jag önskar alla en fortsatt bra söndag. Kram! ?

DSC02527DSC02529

På lördag morgon bakade jag flera minitårtor som vi gav bort till alla vi åkte förbi under ”Bus eller godis”. James fick dekorera en av dem – monstertårtan, så himla söt ?

DSC02520 DSC02526 DSC02523 DSC02521


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna