VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi har flyttat!

Det har gått exakt en vecka sedan vi flyttade från vår 3:a på Östra Lugnet till en 4:a i centrum. Jag börjar känna mig till ro och stressen innan, under och direkt efter har lagt sig. Men jag måste erkänna att det har varit en väldigt jobbig flytt. Jag minns inte att det var så psykiskt ansträngande att flytta men det har det varit för mig. Kanske beror det på att vi har två barn som är fyra respektive fem år gamla vilket gör allting lite mer intensivt. I vilket fall tycker jag det är skönt att flytten är över och nu vill jag helst bara glömma förra veckan som för mig var ångestfylld av alla möjliga anledningar.

Chloéy och James sover numera i en våningssäng vilken de trivs i jättebra! Deras rum är mycket rymligare med mer lekytor som de definitivt förtjänar. Jag och Anton valde att ta ett mindre sovrum för att vi enbart använder rummet till att sova och vi är nöjda med det valet än så länge :) Häromdagen upptäckte Anton att vi har gångavstånd till en munk-vagn. Ni kan inte förstå min lycka när han visade mig den! Det är inte Donuts med fyllning inuti utan riktiga MUNKAR med klassiskt socker på. Lukten av dem slår allting. Förutom gångavstånd till munkarna har vi även gångavstånd till bion, stan och massa annat. Jag tror det kommer passa oss bra framåt.

Det enda som blir en omväg för oss alla är lämning och hämtning på förskolan. James och Chloéy kommer gå kvar på samma förskola tills de blir stora nog att börja skolan. Men det är något vi räknade med eftersom vi inte vill flytta dem mitt i allt. Jag har fortfarande inte fått ett jobb och därför får båda enbart gå 15 timmar i veckan på förskolan. Just nu går de måndag-onsdag från 09.00-14.00. Jag håller tummarna för mig själv varje dag att få ett telefonsamtal från åtminstone 1 arbetsgivare som ser någon potential i mig. Än så länge står det väldigt stilla..

Jag ska försöka få några saker gjort i lägenheten innan barnen ska hämtas, hoppas ni får en bra dag, kram!

 20200906_165411

20200906_164645 20200906_164615 20200906_164625

20200906_202048


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna