VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Minisemester

Hej alla! Jag har valt att inte blogga så mycket under en period av olika anledningar. Men nu vill jag dela med mig av vår minisemester! Vi har varit lediga torsdag-söndag för att umgås bara vi fyra. Vi har bland annat varit på barnens gård, i Kalmar samt på Öland. Vädret har varit på vår sida hela helgen vilket underlättar vid utomhusaktiviteter.

I fredags när vi var på Barnens gård blev det besöksrekord. De kom upp i 600 besökare. För er som inte har varit där kan det påpekas att gården inte är jätte stor. Den går inte jämföra med Ölands djurpark till exempel. Men den är fullt lagom stor för en barnfamilj med småbarn tycker vi. Det märks dock att vissa rutiner som är relaterade till covid19 inte är färdiga. Det finns brister. Regler som vissa personer inte tar hänsyn till. Men vi gjorde det bästa av den varma dagen och utnyttjade varenda lekyta.

Anton som fortfarande känner sig som 16 år i sinnet begav sig upp i en klätterställning som är väldigt avancerad på vissa ställen. Jag fokuserade på James just då och upptäckte att Anton plötsligt var borta. Då hade han trillat ned i tron om att madrassen under skulle fånga upp honom. Han visste inte att madrassen var hårt pumpad med luft och han tog därför emot hela sin vikt med fötterna. Tårna på ena foten tog emot smällen, även handleden som han försökte kompensera upp fallet på tårna med. Ni kanske förstår att han skadade sig något haha. Sen dess har han gått runt och haltat. Sånt är livet!

I Kalmar övernattade vi hos två av Antons kusiner och deras mamma. Det blev vår mellanlandning inför Öland nästkommande dag. Vi siktade in oss på Köpingsvik som de rekommenderade. Stranden var jättefin och långgrund. Vattnet var iskallt men det är en särskild känsla att bada i havet. Sedan var det väldigt varmt den dagen så det var ändå lite skönt.

Nu är vi påväg till Antons morföräldrar för att äta lunch. De bor lite utanför Tingsryd. Om vädret är fint ska vi bada i utomhuspoolen som finns där. Nästa vecka kör vi på med jobb och förskola samt arbetssökandet igen! Chloéys födelsedag ska även firas! På onsdag fyller hon fem år!!!! Som hon längtar. Lilla gumman❤

Hoppas ni har en bra sommar, hur den än ser ut för er, om ni jobbar, har semester eller vad det kan vara. Kram!☀️

DSC02140 DSC02143 DSC02127 DSC02132 DSC02155


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna