VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

James 4 år!

James fyllde fyra år i lördags! Det känns konstigt att han redan är fyra år gammal trots att tiden inte har gått särskilt snabbt under åren. Men James har på något sätt varit min lilla ”bebis” hela tiden. Faktum är ju att han inte alls är en bebis, han är lika stor som Chloéy och han är näst intill på samma mentala nivå som hon är också! Han är en riktig goding❤

1,5 mån (13)

2 veckor gammal (3) 2 veckor gammal (6)

Temat för James kalas var maskerad. Alla gäster fick komma utklädda till vad de ville. James fick en maskeraddräkt i present av Anton och mig utöver en radiostyrd bil samt en fin dinosaurie han stod och höll i när vi var inne på Lekia senast. James är en fan av dinosaurier och han har flera stycken som är köpta styckvis med en annan kvalité. Den vi köpte kostade 199:- men den är väldigt fin och detaljerad. Iallafall, James var utklädd till en pyjamashjälte som kallas Gecko. Chloéy var utklädd till en prinsess-älva. Jag var en tiger. Anton var en hund.

Vi bjöd på hamburgare med bröd samt kroketter. Därefter fick alla tårta. I år bestämde James att han ville ha siffran fyra så det ordnade jag. På midsommarafton stod jag och bakade hans tårtbottnar och sent på kvällen satte jag ihop dessa till siffran fyra med två fyllningar mellan lagren. En vaniljkräm blandat med vispad grädde och en fyllning av smält blockchoklad blandat med vispad grädde. Tårtan blev väldigt fin och den smakade lika bra!

DSC01951 DSC02028DSC01950

DSC01952

DSC01992

Vi var inte jätte många på kalaset men det känns bäst att inte bjuda in för många i vår 3:a nu under sjukdomstiden. James var nöjd med allting, från gäster till mat och presenter. Nästa helg kommer säkert min del av familjen fira honom också. Jag och barnen ska ta tåget på fredag för att äntligen träffa dem! Det är ett halvår sedan jag såg mina syskon och min mamma. Vi stannar enbart över helgen, det blir för mycket att vara iväg längre med båda barnen när jag är själv. På vägen hem tar vi med min lillebror Wille för han ska stanna hos oss i två veckor under hans sommarlov, det ska bli super mysigt!

Hoppas ni har haft en lika bra helg som oss, kram på er

DSC01985 DSC02020

DSC01965 DSC01962 DSC01960 DSC01966DSC01956


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna