VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad är det för fel på kycklingen?

Idag på morgonen hjälpte vi Antons lillasyster och sambo att flytta. En barnvakt vi använder privat passade Chloéy och James i några timmar och under den tiden lyckades vi flytta det mesta. Anton stannade kvar lite längre än mig för jag åkte hem till barnen. Just nu är Anton och barnen i affären för att handla lördagsgodis. Jag har fått lite egentid och passat på att röja lite samt sy Chloéys förskoleväst. Ni vet de västarna alla barn har på sig för att alla ska kunna urskilja vilken grupp de tillhör samt vilket namn barnen har? En sådan väst har jag sytt fast dragkedjan på. Den har varit sönder länge men pedagogerna har inte fixat den så nu tog jag saken i egna händer och det blev jättebra :)

Igår hämtade jag barnen tidigt, redan vid 14.00. Vi tog bussen ner till stan för att träffa min mormor. Vi handlade några klädesplagg, glass och barnen fick varsin leksak. Sedan passade vi på att leka i parken också. Det var supermysigt som alltid! Något som var mindre mysigt var vår middag idag haha! Jag hade marinerat kyckling sedan tidigare, en jättegod marinad med lime, vitlök, svart samt vitpeppar och salt. Allt var förberett och Anton bestämde sig för att grilla. Vi brukar turas om men idag borde jag ha stått vid grillen (det är vi båda eniga om). När Anton kom upp med kycklingen till matbordet där jag och barnen satt och väntade utbrast James direkt ”vad är det för fel på den?”. HAHAHA! Alltså jag kunde inte hålla mig för att skratta. De flesta bitarna var alldeles för hårda och riktigt torra så när jag skulle skära upp Chloéys kyckling flög den ena biten iväg för att den var så hård. Och när vi bet i kycklingdelarna som var mer än well done lät det likadant som när vi äter chips… HAHAHA! Nästa gång grillar jag kycklingen och de som fortfarande tycker att det enbart ska stå en MAN framför grillen får ta tillbaka det. Min man är mycket bättre på andra sysslor! ❤

Nu ska jag invänta min familj och sedan blir det mys här hemma, hoppas ni får en jättebra lördagskväll, kram på er!
(Tyvärr har jag inga bilder på kycklingen för jag ville inte göra Anton mer besviken, jag hade dock velat filma hela förloppet från att han kom upp med maten tills vi smakat 😂)

 20200529_160237 20200529_160223 20200529_151634 20200529_173037 20200527_183209


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna