VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista rycket i skolan

Nästa vecka är min sista heltidsvecka på PA-programmet. Om två veckor är jag helt färdig… äntligen!!! Jag har en stor inlämning kvar, en hemtentamen samt ett PM. Jag är färdig med min hemtenta men jag ska lämna in den under nästa vecka när jag har läst igenom den igen. Den består av tre stora frågor där vi ska skriva minst 5 sidor på varje. Den andra inlämningen är mitt projektarbete som är lika stort som en C-uppsats. Jag har dock inte upplevt den lika omfattande och svår, förmodligen på grund av att det inte är arbetsrättsligt fokus som min ordinarie C-uppsats hade. Mitt PM har jag inte påbörjat men det ska jag skriva nästa vecka också. Det låter som jag har massor att göra haha men det känns inte så. Jag har haft perioder under min studietid som varit mycket tuffare så jag antar att jag är härdad.

Denna helgen har jag hunnit vila upp mig ordentligt iallafall. Jag och barnen har varit lediga fyra dagar i sträck och vi har njutit av både sol och regn, innelek och utelek. Idag åt vi lunch hos Antons föräldrar. Vi var även ute och letade grodyngel i skogen som vi tog hem. Sedan var jag, Anton samt Simon (Antons lillebror) ute och metade. Vi fick både sol och ösregn på oss. Fiskarna nappade inte så bra heller men det var skönt att komma iväg lite. Barnen har överskottsenergi och min energinivå sjunker sakta nedåt.

Ikväll ska jag fortsätta slappa och tagga till inför plugget imorgon. Hoppas ni haft en bra helg, vi hörs snart ❤

20200524_11251620200524_11320920200524_11321220200524_113155


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna