VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi har fått välja familj…

God kväll ❤

Hoppas ni haft en bra måndag alla! Min har varit otroligt dryg…. Som ni vet har jag inte långt kvar till examen men vissa av dagarna som jag BORDE studera gör jag allt förutom det, som idag. Jag ligger i soffan och försöker hämta kraft och energi men jag blir bara tröttare och tröttare. Egentligen borde jag gå ut på en promenad men mina ben vill inte röra sig mot ytterdörren och eftersom jag ligger väldigt bekvämt stannar jag inne. Datorn låg fint bredvid mig och det var inte försen efter lunch jag fällde upp skärmen för att uppdatera mig i mina kurser. Det var det enda jag gjorde som var vettigt idag. Något helt onödigt jag gjorde var att baka kladdkaksmuffins att dränka min ångest med. Ja jag får ju ångest av att vara såhär ineffektiv och jag vet att den bästa lösningen är att bara sätta mig ner vid datorn och börja men ibland är vägen dit väldigt krokig..

Senare på eftermiddagen fick jag ett roligt samtal från socialsekreteraren! Hon berättade att hon hade fått våra belastningsregister som var godkända. Sedan presenterade hon två olika familjer vi får välja mellan. Jag ringde direkt Anton efter samtalet och vi beslutade oss att ta kontakt med den första familjen hon nämnde. Eftersom vi har sekretess kommer jag inte kunna berätta allting om familjen men jag kommer fortsätta uppdatera hur det går. Sedan ska jag kolla närmare på hur mycket jag faktiskt kan skriva på bloggen utan att avslöja för mycket om familjen. Jag vill gärna dela med mig av denna erfarenheten för att andra ska få upp ögonen för uppdraget men det måste göras på rätt sätt. Nästa steg är att prata med familjens socialsekreterare och boka in en första träff. Samtliga av oss måste känna att det är okej innan vi kan gå vidare. Vi är både förväntansfulla och spända!!!

För övrigt har jag gjort en stor makeover genom att klippa av mitt långa hår. Jag lyxade till det och betalade för en ”lyxklippning” som det heter. Eftersom jag klipper mig cirka en gång om året kände jag mig värd det och jag är väldigt nöjd med resultatet. Håret växer ändå som ogräs och tills nästa gång kommer det hinna bli långt igen haha!

Denna veckan går barnen på förskola tre dagar endast. Efter idag är det två dagar kvar och jag längtar till helgen. Hoppas det blir fint väder också. Jag önskar er en fortsatt bra måndag, kram på er alla ❤

 20200517_144808 20200515_105104

20200516_095336 20200510_142432


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna