VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

James & första barnkalaset

I söndags var det en stor dag för James. Han fick gå på sitt allra första barnkalas han var inbjuden till! Ni anar inte hur nöjd han var när det kom post till honom med en dinosaurie på vykortet. Inbjudan var till hans bästa kompis på förskolan och han såg fram emot kalaset hela förra veckan. Han frågade mig och Anton varje dag när det var dags att gå på kalaset och när det var söndag kunde han inte varit mer otålig. Tillslut var det dags att gå bort till kompisen med presenten James varit med och valt ut. Jag älskade blicken han hade i ögonen och humöret han var på. Han var så otroligt stolt och det var så härligt att se. Han var helnöjd efter kalaset och han kommer säkert hålla denna första kalasinbjudan i minnet en tid framöver.

20200503_122017 20200503_121952

Det är faktiskt inte särskilt långt kvar tills James själv fyller år. Midsommardagen infaller hans födelsedag på detta året. Tänk att han ska bli hela fyra år. Dock får han inte bjuda sina vänner på kalas, här hemma väntar vi tills barnen fyller fem vilket Chloéy gör i sommar. Hon kommer få ha barnkalas men vi får se när i tiden det blir eftersom coronaviruset ställer till det lite. Men i grova drag är det okej att komma hem till oss så länge man inte har några coronasymtom.

Denna veckan började relativt lugnt men har blivit fylld med flera små projekt och träffar. Imorgon ska vi på den andra lägenhetsvisningen som vi inte har höga förväntningar på. Vi känner ändå att det är värt att se hur standarden är, sedan vill vi få mer information kring framtidsplanerna som jag fick höra innebär renoveringar samt rivningskontrakt. För mig är det okej om vi får hyra X antal år men vi får se..

Jag ska inte hålla mig långdragen idag, dessutom behöver jag sova. Ha det bra tills vi hörs nästa gång, kram❤


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna